EXIT weekend na MTV-ju!

U susret EXIT festivalu, koji će se po 12. put održati u Novom Sadu od 7. do 10. jula, MTV vam predstavlja EXIT Weekend, u okviru kojeg će gledaoci moći da vide šest polusatnih koncerata nekih od najvećih regionalnih muzičkih zvezda.

U subotu, 25. juna od 12:30 i nedelju, 26. juna od 12:10 uživajte u četiri sata najbolje svirke! Pogledajte snimke nastupa sa Exit festivala koje su održali bendovi Lollobrigida, Marčelo, Obojeni program, Hladno pivo, Atheist rap i Dubioza Kolektiv. Između ovih nastupa biće prikazivani spotovi izvođača koji će nastupati na festivalu ove godine.

Takođe, svakog radnog dana od 19:00 do 19:30 i vikendom od 17:00 do 17:30 u okviru emisije Exit music moći ćete da vidite spotove izvođača koji će učestvovati na ovogodišnjem Exit festivalu, kao što su Jamiroquai, M.I.A., Pulp, Arcade Fire, Underworld, Portishead, Nick Cave & Grinderman, Editors i mnogi drugi...

I to nije sve, pažljivo pratite dešavanja na MTV-ju i našim regionalnim sajtovima, i moći ćete da osvojite karte za EXIT festival!

EXIT Weekend - subota, 25. jun u 12:30 i nedelja, 26. jun u 12:10!

Pogledajte još