ŠTA IH NAJVIŠE UZBUĐUJE: Koji su fetiši i seksualne fantazije svakog znaka Zodijaka?

Svi imamo u mislima poneki čudan fetiš, ali smo možda isuviše stidljivi da bismo o njemu pričali. Bilo da se radi o seks igračkama, BDSM-u, seksu u kupatilu ili igrama uloga - sve te stvarčice imaju svoje tajno mesto u glavama mnogih od nas.

Najčešći fetiši horoskopskih znakova:

Ovan

Ovnovi su prirodni lideri, što ih čini dominantima. Vole da imaju kontrolu u spavaćoj sobi i vole da gledaju kako se njihovi partneri pokoravaju svakom njihovom hiru i zapovesti.

Bik

Pod vladavinom Venere, Bikovi žive za zadovoljstvo. Fetiši stopala su prilično česti među ovim zvezdanim znakom, a mnogi Bikovi vole da vode ljubav bez ičeg - osim cipela!

Blizanci

Poznato je da su Blizanci spontani. Stoga je iznenadni i strastveni seks na brzaka na javnom mestu, njihova omiljena seksualna fantazija.

Rak

Rakova osetljiva priroda čini ih rođenim pokornim. Oni vole da im se govori šta da rade i uživaju u tome što prate naredbe svog dominatora. Mnogi Rakovi takođe vole da koriste povez za oči i alatke kao što su perje ili led.

Lav

Lavovi su podstaknuti svojom kreativnošću. Dakle, mogućnost kreiranja različitih likova i seksi scenarija koristeći kostime i rekvizite dovodi ih do ludila u spavaćoj sobi.

Devica

Jedna od karakteristika skrivenih dvojnih ličnosti Device je da vole da igraju uloge za koje nisu rođene. Dakle, ako ste intimni sa Devicom, vreme je za igru uloga.

Vaga

Vage su opuštene i zabavne, ali najviše uživaju u igračkama u spavaćoj sobi, gde će uvek pronaći kreativnu upotrebu seksi spravica.

Škorpija

Škorpije imaju mračnu, misterioznu ličnost i mnoge od njih nisu voljne da dele svoje partnere ni sa kim. Ova posesivna crta se pretvara u dominantnu ličnost iza zaključanih vrata spavaće sobe.

Strelac

Strelčevi su željni avanture. Oni su slobodoumne, adrenalinske ličnosti, koje vole da isprobavaju nove partnere i veze, što ih gura da se upuste u poliamoriju (vezu sa više partnera).

Jarac

Jarčevi su stratezi, pa vole da preuzmu kontrolu nad stvarima. Kao i većina ljudi, Jarčevi vole da dominiraju u spavaćoj sobi. Mnogi Jarčevi imaju tendenciju da usmere druge ka ropstvu.

Vodolija

Vodolije su intelektualci, pa je prljavo pričanje nešto što im se jako sviđa u krevetu i govori o njihovoj ljubavi prema pisanoj i izgovorenoj reči. Oni vole i da slušaju o najdubljim fantazijama svog partnera.

Ribe

Ribe su znak na bazi vode, a takođe su veoma senzualne. One vole osećaj vode koja teče niz njihova tela. Zbog toga su seks pod tušem, u kadi, jezeru ili bazenu njihova omiljena fantazija.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još