IDEALNE ZA VRELE DANE: Haljine bez leđa u trendu su ovog leta

Haljina "bez leđa" je veliki trend ovog leta i izaziva nas da pokažemo seksepil na malo drugačiji način. Haljina koja otkriva leđa je ženstvena, ali postoji mnogo različitih stilova koje možete izabrati u zavisnosti od prilike. Može da bude romantična, ali i seksi, sa puf rukavima kakve vidimo na ulicama svetskih metropola, kao i super mini. Posebno u leto 2022. vidimo "tenk" haljine koje otkrivaju leđa, podsećaju na majice bez rukava i ističu siluetu.

Može se nositi u svim prilikama, a u jutarnjim autfitima je kombinujemo sa patikama ili ravnim sandalama, za aperitiv sa espadrilama, dok se uveče transformiše u seksi komad kada se kombinuje sa sandalama sa visokim potpeticama.

Ovog leta dizajneri i najveći brendovi predlažu da izaberemo haljinu intenzivne boje poput narandžaste, plave ili roze i uskog kroja koji ističe telo. Pored jarkih boja uvek možete igrati na sigurno i odabrati crnu haljinu koja je klasik svih vremena, kao i belu lanenu midi haljinu koja će nas sigurno pratiti na odmoru.

Izaberite model i boju koja je po vašem ukusu i obogatite garderobu ovim modnim trendom koji će vam svakako biti od koristi u vrelim letnjim danima.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još