IDEM KOD HODŽE DA MI SKINE DALILINU MAGIJU: Dejan Dragojević iskreno o bivšoj ženi, porodici, veri, devojci i planovima nakon pobede u "Zadruzi 5"!

Dejan Dragojević se osvrnuo na svoje učešće u rijaliti šou programu "Zadruga 5", kao i na odnos sa bivšom suprugom Dalilom za koju sumnja da mu je bacila crnu magiju! Takođe, progovorio je o prvim utiscima kada se vratio u rodnu kuću u Veterniku, kao i o planovima sa sadašnjom devojkom, Aleksandrom Nikolić.

Dejan Dragojević kaže da će vrlo brzo posle superfinala "Zadruge 5" ići kod hodže da mu skine crnu magiju, koju mu je bacila bivša supruga Dalila! Pobednik najgledanijeg rijalitija ponovo je u porodičnoj kući u Veterniku, u koju se vratio posle pet godina! On je prvo jutro posle pobede proveo u dvorištu, ne odvajajući se od majke Biljane.

Dejanova majka Biljana kaže da joj je srce konačno na mestu:

- Presrećna sam što mi se dete vratilo kući! Pet godina me je duša bolela jer nismo bili u kontaktu, napokon mi je srce na mestu. Uvek smo bili bliska i vesela porodica, a onda se to preko noći promenilo zbog Dalile. Nikad mu nisam okrenula leđa, uvek je mogao da se vrati kući. Usred noći bih mu otvorila vrata! Njegova nova devojka Aleks mi je slatka, ali nisam za to da odmah započinju zajednički život. Nek se zabavljaju, pa dokle traje. Posle pet godina braka treba da izlazi i zabavlja se!

- Dok smo Dalila i ja živeli zajedno, nalazio sam po kući u Gornjem Šepku neke stvari koje su mi bile čudne: pocepane igračke, konce, papire... Posumnjao sam na crnu magiju! Zato ću što pre da odem kod hodže da mi skine vradžbine i izleči mi glavu. Ako se kod njega budem "izvrnuo naopako", znači da mi je Dalila mađijala - kaže Dejan, a na pitanje da li spas traži od hodže zato što je promenio veru i prešao u islam, odgovara:

- Mogu da idem i u crkvu i u džamiju. Bitno je kakav sam čovek, a ne koje sam vere. Dalila je u "Zadruzi" rekla da sam promenio veru da bi me ukanalila kod naroda u Srbiji! Neću da se izjašnjavam po tom pitanju, jer poštujem sve vere i slavim sve praznike.

Dejan kaže da se iskreno kaje zato što je okrenuo leđa porodici na pet godina zbog žene koja ga je prevarila u "Zadruzi".

- Mami, tati i bratu sam zabio nož u leđa zbog Dalile, a nisu to zaslužili. Sad razumem zašto su mi pričali da ona nije za mene. Trebalo je da ih slušam. Ali niko me više neće odvojiti od porodice! Dalili ne bih pružio ruku u životu, jer me je odvojila od mojih. Ipak, stigla ju je karma... Kao što sam ja morao da biram između nje i roditelja, tako sada ona mora da bira između Filipa Cara i Husa i Emine. Filipu se smračilo što je sa Dalilom, srećno mu bilo! - priča pobednik popularnog rijalitija, koji nije iznenađen što nevernu suprugu niko nije dočekao u superfinalu:

- Pa kako da joj dođu roditelji, kad je Filip rekao da će seksualno da opšti s njima?! Bilo bi stvarno vulgarno da zet na televiziji seksualno zadovoljava tasta i taštu!

Dragojević otkriva koji su mu planovi posle "Zadruge":

- Sad sam u Veterniku s mojima, a i Aleks je dobrodošla. Ako treba, dići ćemo sprat na porodičnoj kući i tu ćemo živeti! Sad želim s njom i porodicom da se odmaram i da ih sve vodim na more. Aleks i ja još ne razmišljamo o braku i bebi, jer želimo prvo da stvorimo nešto. Jednog dana ćemo da se skrasimo u Beogradu, jer sam se u tom gradu razveo, upoznao nju i pobedio u "Zadruzi"!

Čim se vratio u Veternik, Dejan je zagrlio baku i isplakao se na njenom ramenu.

- Baba mi je nedostajala! Obesio bih se da je umrla dok sam bio u "Zadruzi". Mnogo mi je žao što sve ove godine nisam bio uz nju. Poželeo sam je se... - priča Dejan i otkriva kako se osećao kad je posle pet godina ušao u svoju kuću:

- Osećaj je top! Išao sam po kući da vidim gde šta stoji. Mama je svuda po kući uramila moje slike! Jedva čekam da sredim svoju sobu. Prošetao sam ulicom, bilo mi je čudno što toliko dugo nisam bio ovde.

Izvor: Informer.rs
Foto: Jelena Simonović

Pogledajte još