KAO IKONA: Dejan Dragojević otkrio da će slika Filipa Cara biti na zidu njegove sobe (VIDEO)

Nakon emisije "Intervju sa pobednikom" voditeljka Dušica Jakovljević i Dejan Dragojević su ušetali u "Zadrugu". Dejan je na doku govorio o prvim utiscima nakon pobede.

- Prvi utisci su top, da ih ispričam ne mogu, u turbo modu sam. Još nisam svestan ni da sam pobedio, ni da sam kod kuće, da su svi tu... Previše toga mi se lepo desilo, da treba da legne, da bih bio svestan toga. Jedva čekam da opet odem. Ulazim u kuću, moja slika ovolika, moja ovamo. Znaš koliko mojih slika... Razumem i to zašto ima toliko. Probudim se i vidim moju sliku - rekao je Dejan.

Rekao si da ćeš da okačiš Carevu sliku na zid, jesi li?

- Treba da se izradi, radimo na izradi. Stvarno će biti njegova slika, kao ikona.

Preškrabao si sinoć Carevu sliku.

- Ja sam prvo na sebi imao majicu sa sloganom "Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane", osetio sam da će pobeda biti moja, pred kraj mi je sinulo da jednog moram da preškrabam. Tako je došlo do toga, kako će da znaju kome je smrklo.

Obrisao si sve Daliline slike sa Instagrama.

- Da, blokirao sam je svuda gde može da se blokira, tako je najbolje. Ne treba mi ni bračna imovina, ono za auto sam rekao zbog nekih drugih stvari. Od ćaleta sam čuo da je Tedi tu, i on će ići isto. Koliko god da ga je moj tata zavoleo, ne treba mi ništa, sve ide. Stvari neke ću zapaliti, druge dati, ne želim da imam ništa.

Da li ti se javio Huso? Da li si ispratio njegove izjave?

- Ne. Nisam ispratio ništa, rekli su mi nešto, ali me ne interesuje to, svakom sve najbolje.

Dalila je rekla da si promenio veru, a Huso da nisi.

- Neko od njih dvoje laže, idite u Bosnu, pa ćete saznati. To bi bila izjava, da se vidi ko laže, ja znam ko laže. Jedna osoba ne laže, nego je ozbiljan teret te reči. Moji mi nisu ništa zamerili, znaju da se rasprave dešavaju, ne zameraju ništa. Nismo ni stigli da pričamo ništa. Bilo mi je drago kad sam video da su dočekali Aleksandru, da se sprdaju, zezaju, lepo se osećam.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još