NBA KOŠARKAŠ OŽENIO SRPKINJU: Aleksandra Mladenović zabavljala goste na svadbi u Sorentu (VIDEO)

Srpska pevačica Aleksandra Mladenović sinoć je pevala na svadbi košarkaša Pola Džordža, koji je za životnu saputnicu odabrao Danijelu Rajić.

Naime, srpska Kim Kardašijan, kako su je mediji prozvali i NBA zvezda, napravili su gala veselje u Italiji, tačnije u Sorentu, u jednoj vili.

Mladina velika želja bila je da upravo Aleksandra peva na svadbi.

- Mladenovićevu su dočekali kao kraljicu, svi su bili oduševljeni njenim nastupom - Danijelina rodbina i prijatelji iz Srbije, kao i stranci, među kojima je bio i košarkaš Karl Entoni Tauns. Gosti su toliko bili veseli, svi su cele noći igrali - otkriva sagovornik.

Aleksandra Mladenović takođe je prokomentarisala svoj nastup i atmosferu na svadbi.

- Sve je zaista bilo prelepo, jedna predivna svadba. Drago mi je što je mlada želela samo mene da joj pevam na veselju - rekla je pevačica.

Inače, Danijela i njen muž imali su turbulentnu ljubavnu priču. Ona je sa košarkašem pre nekoliko godina ostala u drugom stanju, a on je negirao da čeka njegovo dete, zbog čega ga je tužila.

Kada je Danijela rodila devojčicu Oliviju, urađen je DNK test i potvrđeno ie da je Pol Džordž ipak otac deteta. Nakon toga je usledila nova Danijelina tužba i to zbog navodne priče da joj je košarkaš nudio milion dolara da abortira. Pol Džordž je nakon svega toga uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici.

Nakon suđenja, njih dvoje su ipak našli zajednički jezik i nastavili vezu. U međuvremenu su dobili drugu ćerku koja se zove Nataša.

Izvor: Nova.rs
Foto: aleksandra_mladenovic_/Instagram

Pogledajte još