IZLUĐIVALA ME, UŽELEO SAM SE SLOBODE: Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić oči u oči, Crnogorac surov, mlada zadrugarka gutala knedle (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je u emisiji "Narod pita" Milicu Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Njima je pušten prilog u kojem su mogli da pogledaju kako je počela njihova ljubavna veza.

- Kako se osećate? - pitala je Dušica.

- Iskreno, nisam gledao. Bio je neki razgovor... Ja se sećam kakvi su nači počeci. Bilo je tubulentno, bilo je lepih i ružnih momenata, ali su preovladali ružni. Bilo je tenzije, zbog nje. Ona je mene izluđivala, kako je ne volim i ne posvećujem joj dovoljno pažnje. Ona je ta koja nije htela da razume da me ne zanima niko, sve sam rizikovao zbog nje i prolupao. Kad naiđu na nešto loše, shvataju šta su imali. Ja to govorim iz svog primera. Nekad pogrešim u proceni - rekao je Mensur.

- On je deo mog nekog... Sećam se svega, nema potrebe bilo šta da se pusti. Ja se setim lepih i loših trenutaka, i mojih i njegovih grešaka. Čudno mi je da imaom ovakvu relaciju - pričala je Milica s knedlom u grlu.

- Je l' ti nedostaje odnos sa početka? - pitala je Milica.

- Sa početka da... Početak je bio najlepši, gledala sam dosta klipova. Mislila sam da nas niko nije podržavao, a imamo dosta grupa i lepih klipova - nastavila je ona.

- Ja nisam dobio mnogo poruka, dobio sam par porukica, neko mi skrene pažnju. Reakcije nisu neke. Meni nije nijedna grupa poslala poruku, video sam samo neke tagove - ubacio se Mensur.

- Meni su pisali, ali nije bitno, bitno je ko žali. Ja radim šta osećam, a ne šta drugi nalažu i šta bi želeli. Ja ne mogu da kažem da ja njega mrzim ili da imam lošu nameru prema njemu. Postoji razočarenje možda... Ja kao sooba koja sam bila sa njim, ne žalim - govorila je Milica.

- Pamtim lepe trenutke, ali loši me dokrajče. Ja pamatim lepo... Ona vrlo dobro zna kako da se ponaša - rekao je on.

- Mensure, ti znaš da sam ja tvoja škola i mislim da sam desetka čista - odbrusila je Veselinovićeva.

- Gledao sam je kao mladu damu kojoj sam dužan da dam neki savet. Ja sam se uželeo druženja i slobode. Ja sam neko, a ljudi me samo povezuju sa nekim devojkama i gde sam prespavao. Ja bih prošao bolje i ne bih plaćao smeštaj da sam se ušuškao kod njih. Nisam sa Marijanom, Minom... Ja volim da se zezam i šalim - nastavio je Mensur.

- Zanimljivo mi je da gledam njegova objašnjavanja. Nisam bila na finalnoj žurki, verovatno sam nedostajala. Mensur je druga osoba, po njegovom govoru. Drago mi je da je bio tako veseo i da se napunio pozitivnom energijom. Više mi se sviđa, ne u emotivnom smislu, ovakav nego njegovo učešće u rijalitiju. Trebalo je da bude opušteniji iskreniji. Ja ga znam i znam njegov pogled, nisam videla da ima komunikaciju. Prikrivao je mnogo stvari, videla sam komunikacije. Ja sam mlada, ali sam dosta toga videla, koliko god je hteo to da prekrije. Bilo je to i voleo je u prolazu da dobaci, ali nema veze. Žao mi je što nije bio iskreniji - pričala je Milica.

Izvor: Republika.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još