OSMEH SE VRATIO NA NJENO LICE: Nikolina Pišek ponovo nasmejana, zablistala u roze haljini (FOTO)

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek u centar medijske pažnje dospela je pre nešto više od dva meseca, nakon iznenadne smrti njenog supruga, beogradskog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića.

Zgodna Zagrepčanka se nakon sahrane supruga na Instagramu oglasila svega nekoliko puta, a na fotografijama je dominirala odeća crne boje koju je nosila. Posle četrdesetodnevnog pomena Vidoju, 46-godišnja voditeljka dospela je u centar skandala i medijskog rata koji je protiv nje poveo otac njenog pokojnog supruga. Vitor Ristović izneo je na njen račun mnoštvo strašnih optužbi, okrivivši je za Vidojevu smrt, a voditeljka je presavila tabak i tužila svekra.

Uprkos salvi uvreda koje trpi, Nikolina je na Instagramu objavila fotografije na kojima nasmejana pozira u letnjoj haljini roze boje sa zelenim prugama.

- Sasvim slučajna mimikrija... - napisala je voditeljka pokraj objavljenih fotografija.

Naime, dezen voditeljkine haljine savršeno bio je u skladu sa bojama enterijera restorana u kojem je sedela, a da li je Nikolina zaista razvila sposobnost da se prilagođava teškim životnim situacijama sa osmehom na licu, te da "najbolje izgleda kada se najgore oseća" pokazaće vreme.

Autor: Nadlanu.com
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još