PRETI MU 50 GODINA ZATVORA: Riki Martin optužen za incest, pevačev rođak tvrdi da su sedam meseci bili u vezi

Planetarno popularni pevač Riki Martin, koga je 21-godišnji nećak optužio za incest, mogao bi da završi na izdržavanju zatvorske kazne do 50 godina ako bude proglašen krivim, prenosi "Njuzvik".

Kako navodi meksički list "El Universal", Riki Martin je nedavno optužen za nasilje u porodici. Međutim, pomenuti medij je u sredu objavio da je osoba koja je optužila Martina za nasilje u porodici - pevačev nećak.

Nova otkrića "El Univerzala" dolaze ubrzo nakon što je objavljeno da je protiv Martina podneta zabrana prilaska. Zabranu prilaska podnela je osoba koja je izlazila sa Martinom nekoliko meseci, navodi portorikanski list "El Vocero".

Njegov brat Erik Martin od tada je identifikovao navodnu žrtvu kao pevačevog nećaka, Denisa Hadijela Sančeza, prenela je španska "Marka".

Tužilac je 1. jula izrekao Rikiju zabranu prilaska nećaku prema zakonu Portorika o nasilju u porodici. Portorikanski zakon kaže da ako se pojedinac proglasi krivim za seksualni odnos sa članom porodice, može se suočiti sa fiksnom zatvorskom kaznom od 50 godina, navodi "El Universal".

U razgovoru za "Asošiejted pres" ranije ovog meseca, portparol portorikanske policije, Aksel Valensija, rekao je da policajci nisu mogli da lociraju Martina.

Ubrzo nakon što su se pojavile vesti o zabrani prilaska, Martin je objavio saopštenje na Tviteru u kojem osporava navode.

- Nalog za zabranu prilaska zasniva se na potpuno lažnim navodima, tako da ću kroz sudski proces odgovoriti činjenicama i dostojanstvom koje me karakterišu. U ovom trenutku ne mogu davati detaljne izjave. Zahvalan sam na brojnim porukama podrške - navodi se u saopštenju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: TheEllenShow - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još