NJENA PORODICA JE PROTIV NAS, IMA DRUGIH ŽENA: Filip Car demantovao da se pomirio sa Dalilom Dragojević (VIDEO)

U emisiji "Narod pita" gosti su bili Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić, a sa zakašnjenjem je u studio Televizije Pink stigao i Filip Car.

- Ovde sa desne strane je tvoja bivša devojka, a ovde je bivši muž od tvoje devojke - rekao je vodielj Milan Milošević.

- Je l' i u vezi sa Dalilom? Šta ima - upitao je Milan.

- Nisam. Ima žena, ima svašta. Bio mi je krivo jer je Dalila došla sama u emisiju. Našao sam se sa njom, pričali smo o svemu. Imali smo po prvi put normalan razgovor. Nismo zajedno - rekao je Car.

- Jesi li bio sa Anom? - upitao je Milan.

- Hteo sam to da dematujem, stvarno nisam sa njom - rekao je Car.

- Posle koliko vremena ćeš da se pojaviš na kućnom pragu? - upitao je Milan.

- Nakon 22 meseci - rekao je Car.

- Malo je glupo ispalo, kao da ja nisam hteo da dođem u emisiju sa Dalilom. Ja sam najgore sve napravio poslednja dva meseca. Iz ljubomore i svega. Mirio sam se sa njom u situacijama kada je stvarno bilo vreme da odem. Ono veče, kada je ona došla u studio, puno je tu faktora... Njena porodica je protiv toga. Puno je tu bilo nekih fakstora. Sam naš odnos, izdešavalo se puno stvari. Danas smo proveli ceo dan zajedno. Dogvorili smo se da odemo svako svojoj porodici - ona svojoj, a ja svojoj, pa da vidimo šta ćemo. Na nju su se svi ostrvili kao da je genocid izvršila. Ja prvi nisam došao sa Bečkog dvora. Ja sam bio protiv njenog ponašanja, zato smo ulazili u svađe. Onako, realno smo pričali, kao odrasli ljudi, bez nervoze i bez bilo čega. Ja sam joj rekao da ide kod porodice i da prodiše. Tako i ja, moram da budem iskren prema svojoj porodici - rekao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još