BLOKIRALA ME JE KAD ME JE IZGUSTIRALA: Dalilina venčana kuma žestoko prozvala Dragojevićku (VIDEO)

U nastavku sinoćne emisije "Narod pita" u kojoj su gosti bili Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević i Filip Car, uključila se Dejanova i Dalilina venčana kuma.

- Dobro veče svim gostima. Možda mi neko od gostiju prepoznaje glas - rekla je gledateljka.

- Ja prepoznajem, je l' Gordana? - pitao je Dejan.

- Ovo je venčana kuma Dejana i Dalile - rekao je voditelj Milan Milošević.

- Čestitam ti prvo mesto, ali meni je i Car jako simpatičan - rekla je gledateljka.

- Hoćete li i meni biti kuma? - pitao je Car.

- Kud lepše, da imam i budućeg i bivšeg kuma. Pozdrav za damu, ali baziraću se na kumove. S obzirom na to da sam Dalilina bivša kuma, sledeća će verovatno biti neka druga. Dejan je jako mlad dečko koji je ušao u brak kojem sam ja prisustvovala. Od Dalile ni čašu vode tamo nisam dobila, a pozvana sam kuma da budem - rekla je gledateljka.

- Kod mene će biti svega, rakije, žestine - našalio se Filip.

- Kada smo se vratili sa venčanja, bilo je ajde da izvadimo poklone pa da se razilazimo, a od obećanog ručka ni traga - rekla je gledateljka.

- Bolje se prolazi na sahranama nego na toj svadbi, gospođo - rekao je Car.

- U tom periodu i burek bi mi dobro došao jer sam došla gladna. Ponuđena nisam ničim. Ti si bio zbunjen, a ona nervozna, a ja tražila čašu vode. Još je bila voda sa česme. Dvadeset pet ruža je bio poklon u korpi, a u svakoj ruži biser - rekla je gledateljka.

- Daj ostavite broj za ovo što smo se dogovarali za kumstvo. Ja ću vas zvati. Vi ste gotivna kuma, kad se bračni par rastavi, vi sve iznosite - rekao je Filip.

- Kuma je mene blokirala kada me je izgustirala. Toliko o njenoj ljudskosti. Što se držanja pažnje tiče ne mogu da grešim dušu, to ste stvarno uspeli. Dalila neka spusti loptu jer Car definitivno jeste tip momka kakav ona voli. Dejan je bio pranje - rekla je gledateljka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još