Partizan pobedio ukrajinski Metalist

Jedini gol je postigao Vladimir Jovančić u 70. minutu. Napadač Partizana, koji je ovog leta došao iz Rada, dobro je regaovao kada je golmanu Metalsita ispala lopta posle šuta Nemanje Tomića sa 25 metara.

Crno-belima je ovo bio treći prijateljski meč od početka priprema. Oni su prethodno na svom stadionu u Beogradu pobedili Rabotnički iz Skoplja sa 5:1, a zatim u Ljubljani igrali nerešeno 2:2 sa Olimpijom.

Narednu proveru igrači Partizana, koji se nalaze na pripremama u Sloveniji, imaće u sredu u Murskoj Subotu protiv norveškog Rozenborga, a potom će 2. jula igrati u Mariboru protiv Arsenala iz Kijeva.

Metalist: Dišljenković (Gorjanov od 46′), Villagra, Obradović, Papa Gueye, Pšeničnih (Romančuk od 62′)), Valajev (Tores od 46′), Edmar (Selajev 0d 59′), Olinjuk (Budnik od 79′), Dević, KlejtonHavier (Tkačov od 37′), Kristaldo (Fininjo od 64′).

Partizan: Stojković (Živković od 46′), Ranković (Aksentijević od 60′), Volkov (Davidov od 60′), Savić (Otašević od 60′), Ivanov (Stanković od 60′), Medo (Saša Marković od 60′) , Babović (Welingsson od 46′), Vukić (Petrović od 46′), Ilić Saša (Tomić od 46′), Šćepović (Jovančić od 46′), Eduardo (Diarra od 60′).

Nisu se skidali: Marković Lazar, Brašanac, Ninković, Babić i Frimpong.

(Beta)

Pogledajte još