PRVI SUSRET NAKON TEŠKIH REČI: Dalila Dragojević zaplakala u zagrljaju oca Husa Mujića (VIDEO)

Rijaliti zvezda Dalila Dragojević u petu sezonu "Zadruge" ušla je sa suprugom Dejanom tvrdeći da je njihov brak čvrst, te da do njihovog rastanka nikako ne može da dođe.

Međutim, nakon nekoliko nedelja na imanju u Šimanovcima ona je prevarila svog izabranika i upustila se u ljubavnu vezu sa cimerom Filipom Carem.

Ubrzo je usledio razvod sa Dejanom, a njen otac Huso Mujić oštro je kritikovao njeno ponašanje u rijalitiju nazivajući je pogrdnim imenima. Mujić je bio protiv njene turbulentne ljubavne veze sa Carem, koja je okončana nekoliko dana nakon finala "Zadruge 5".

Starleta iz Tuzle danas je u društvu svoje prijateljice Marijane Zonjić otputovala u rodni Šepak, gde se posle deset meseci srela sa ocem Husom.

Susret ćerke i tate bio je veoma emotivan, a dvadesetosmogodišnja rijaliti zvezda na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podelila nekoliko video-snimaka i pokazala kako ju je otac dočekao.

Dalila je čvrsto zagrlila Husa na vratima porodične kuće, a nakon suza koje je prolila u razgovoru sa ocem, usledio je smeh.

- Život moj - napisala je drugoplasirana takmičarka "Zadruge 5" i kao muzičku podlogu za svoj klip odabrala pesmu Sinana Sakića "Oče moj".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još