GOSPOĐO, JA SAM U VAS NEIZLEČIVO ZALJUBLJEN: Sloba Vasić proslavio 31. rođendan, supruga Jelena mu priredila iznenađenje (FOTO)

U porodičnom domu poznatog pevača Slobe Vasića juče je bilo posebno veselo.

Naime, folker koji je popularnost stekao tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", proslavio je 31. rođendan, a njegova supruga Jelena potrudila se da za svog izabranika organizuje slavlje za pamćenje.

Slavljenik je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podelio nekoliko fotografija nastalih na kućnoj žurki i zahvalio se svojoj voljenoj na ljubavi i pažnji kojom ga obasipa.

- I ako uopšte znam šta je ljubav, onda to znam zbog tebe. Hvala ti za svu ljubav koju si mi pružila i naučila me kako je kada se iskreno voli. Što si nam rodila ono zlato naše malo, koje se zapravo pretvorilo u najveće bogatstvo. Zauvek ću biti uz tebe i našu Maku. Hvala za priređenu rođendansku žurku! Za sve! P.S. Gospođo, ja sam u vas neizlečivo zaljubljen - napisao je Vasić pokraj fotografija.

Podsetimo, Jelena i Sloba venčali su se u februaru 2021. godine, a kao kruna njihove ljubavi rodila se Marija 16. marta iste godine.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: slobavasic_official/Instagram

Pogledajte još