NAŠA MRVICA JE VEĆ NEMIRNA: Jelena Pešić otkrila detalje prevremenog rođenja ćerkice Mile

Bivša rijaliti učesnica "Zadruge" i voditeljka RED televizije, Jelena Pešić i njen suprug Mladen Vuletić nedavno su postali roditelji.

Jelena se porodila u osmom mesecu trudnoće, i na svet je donela devojčicu kojoj su odlučili da daju ime Mila.

Voditeljka ne krije svoje oduševljenje što je po prvi put postala majka, a sada je odlučila da otkrije detalje porođaja.

Kako si ti sada nakon porođaja kada su ti se slegli utisci?

- Ja sam odlično, hvala na pitanju, najsrećnija sam na svetu, tek sada mogu reći da sam ispunjena i ostvarena žena i da mi ništa u životu ne fali.

Kakvo je tvoje iskustvo sa porođajem?

- Ja sam imala laku trudnoću kao i porođaj, jeste malo ranije, ali hvala Bogu sve je u redu. Taj osećaj i trenutak kada se čuje plač deteta je nešto što ne može rečima da se objasni i opiše. Trenutak kada su je odmah doneli pored mog lica da je poljubim nikad neću zaboraviti. Odmah je počela da me dira po nosu i ustima , tada suze same idu i to su one prave radosnice.

Kako je beba?

- Beba je rođena ranije, ali je dobro hvala Bogu, mrvica mala ali slobodno mogu reći da je već nemirna. Ne znamo još na koga liči, jedan dan na mene, drugi dan na Mladena.

Kakav je bio osećaj kada si je prvi put uzela?

- Osećaj koji se nikad ne zaboravlja.

Opiši mi Mladenovu reakciju na prvi susret sa bebom.

- Mladen je neko ko je pričao da će prisustvovati porođaju, da nema tremu, da on to može, ali nije bilo dozvoljeno zbog virusa. Kada je prvi put video, isto tako hrabar i sve on može, prvo što je rekao je - ja ne smem da je pipnem jer je mala, ali nakon nekoliko sekundi Mila ga je uhvatila za prst i on je bio najsrećniji na svetu. Mladen je jako posvećen i predan i detetu i meni i to mi puno znači. Njegovu sreću vam tek ne mogu opisati.

Kako se snalazite u ulozi roditelja?

- Za sada se snalazimo dobro, uloga roditelja je da odgaja dete na zdravim temeljima i sa puno ljubavi i mogu reći da smo tu broj 1.

Izvor: Pink.rs
Foto: jelena_pesic_official/Instagram

Pogledajte još