PO ČEMU SE IZDVAJAJU: Koji je najatraktivniji deo tela svakog horoskopskog znaka?

Svaki znak Zodijaka poseduje određenu fizičku karakteristiku koju rado ističe i na koju je ponosan, a astrologija nam otkriva o kojim atributima je reč.

Ovan

Ovaj horoskopski znak je blagosloven lepim obrvama. One čine da izgleda nevino ili čak opako.

Bik

Bikovi imaju neverovatne usne, koje su takođe i neverovatno osetljive.

Blizanci

Oni imaju divan ten, sjajno držanje i želju da uvek znaju više. Radoznalost se ocrtava na njihovom licu. Njihova koža je mladalačka, pa nije teško prepoznati Blizanca u bilo kom prostoru.

Rak

Za ovaj intuitivni i saosećajni horoskopski znak se kaže da ima divan, izvajan stomak.

Lav

Predstavljeni lavom, Lavovi imaju sjajnu grivu pa ćete prvo primetiti njihovu lepu kosu. Kada uđu u sobu, to je fizička karakteristika koja će prva da vam zapadne za oko.

Devica

Sjajna, čista koža je ono što ćete primetiti na Devici. Posebno su posvećeni nezi kože, bilo da je to jutarnja ili noćna rutina.

Vaga

Pun samopouzdanja, ovaj znak Zodijaka ima lepu zadnjicu. Takođe, Vage nežno hodaju i deluju prijateljski.

Škorpija

Poznato je da je ovaj znak ima izražen libido. Škorpijama je glavni atribut njihova "erogena zona". Svi imaju različite erogene zone, a ovi ljudi znaju kako da aktiviraju svoje.

Strelac

Primetićete najbolje atribute Strelca kada obuče haljinu bez leđa ili skine majicu. Leđa su im glatka, oblikovana i mišićava.

Jarac

Ako su vam fetiš lepe noge, viđajte se sa Jarcem. Kada nose haljine, noge im sijaju, a u kupaćem kostimu privlače poglede svih prisutnih na plaži.

Vodolija

Vodolije vole svoju slobodu i zato su njihova stopala ono što se ističe. Neguju ih, čuvaju i smatraju ih svojom najboljim karakteristikom.

Ribe

Ovaj horoskopski znak ima prelepe oči - nije teško uočiti Ribu u horoskopu kada je sretnete. Obično imaju i negovanu, gustu kosu.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još