TI SI ODRON KOJEG SE STIDIM: Dalila Dragojević i Filip Car žestoko zaratili pred kamerama (VIDEO)

Gosti voditelja Milana Miloševića u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" bili su učesnici "Zadruge 5" Dalila Dragojević i Filip Car.

Bivši ljubavnici pred kamerama više puta su ušli u žestok sukob.

- Ne volim kada su ljudi ovakvi. Ja sam se uvek kajao, ne znam zašto sam dozvolio neke stvari - rekao je Car.

- Evo kaže Ljuba, moram da prenesem da je ona rekla ne daj Bože da ona počne da se bavi tobom - prenela je Dalila.

- Ja sam rekao da ne dajem loše izjave za ljude koje ne poznajem. Nikada nisam video tu ženu, ne poznajem je. Niti ženu poznajem da bih je komentarisao. Rekao sam da ima svoj život i nema potrebe da se bavi mnome. Ja nikoga ne prozivam, ja se ni sa kim ne bavim. Ja sam dečko od momenta i afekta i vrlo često grešim. Dalila i ja smo izgovarali jedno drugome monstruozne reči. Na žalost, moje mišljenje, da je prihvatila neke stavri, mnoge stvari se ne bi desile. Da se opet nisam vratio u taj odnos... U svemu što je ispalo od nas dvoje, glava je na ramenima - pričao je Car.

- Ljuba nastavlja. Ja se bavim Dalilom, da je odvojim od koljača, a koljač si ti - Dalila je pročitala poruku Ljube Pantović.

- Da li se neko bavio onima što si ti rekla? Je l' si pominjala moju sestru i njeno dete? Ja nisam nikoga zaklao, niti ću zaklati. Gledaću da obuzdam sebe. Ja svašta kažem i ono što ne msilim, Dalila zna - rekao je Car.

- Pusti ti Dalilu, Dalila ne zna ni ko si ti. Ti si odron kojeg se ja stidim. Ti si neko koga se ja stim. Imala sam sa tobom intiman odnos na moj praznik, to nije normalno. On psuje moju porodicu, ja opraštam, fuj! - pričala je Dalila.

- Ovo je devojka koja može šta ona želi. Neka ti ja budem reper kakve da ne tražiš - pričao je Filip.

- Ja ću da se obrtim Cedeviti i da im se zahvalim na svemu. Ja ću da ih otpratim jer nema više razloga. Zahvaljujem se na poklonima koje ste poslali i hvala vam na svemu, nema potrebe. Ne želim da me tagujete na nekim slikama - rekla je Dalila.

- Što se tiče grupe Cedevita, to su vrlo ozbiljni ljudi. Milsim da čovek koji je zaslužan za tu grupu je moja podrška, pre svega. Vidim da je Dalila vedra i nasmejana, tako da, drago mi je - reko je Car.

- Dok neko ide peške, ja se vozim - dobacila je Dalila.

- Ja ne smatram da sam ja zvezda. Ja nisam kupio mercedes, ja ću da nasatvim da idem pešaka. Bitnije mi je da budem sa porodicom nego da imam mercedes - rekao je Filip.

- Moji roditelji su neko ko ne živi bahato, niti su neko ko traži novac od mene. Moj otac nije ponosan na moje učesšće. Onog trenutka kada sam ja htela da mu poklonim ono što sam rekla... Rekao mi je da mu ne treba ništa od toga jer je video da ne izgledam dobro. Rekao mi je da treba da dam sve od sebe da se izdignem. On mi je rekao da gledam sebe i da će da bude prilike kada budem zaradila. Nisam uspela da odem do majke jer imam emisije - pričala je Dalila.

- Šta kaže majka za Dalilu? - upitao je voditelj.

- Moja porodica ne želi da bude deo rijaliti sveta. Niti su pljuvali ikoga, niti su hvalili ikoga. Moja porodica je protiv tog odnosa i to je to. Što se tiče Dalile, ona je neko ko se mnogo puta osećao mnogo loše. Ja bih samo voleo da ova žena izvzče iz našeg odnosa neku pouku i da ne srlja. Milsim da je vrlo tužna, nesrećna i jadna u duši - govorio je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još