UVEK SU PRAVI IZBOR: Koje tri frizure su u trendu ovog leta?

Ovog leta se odmorite od komplikovanih frizura koje zahtevaju mnogo truda. Opredelite se za neku od ovih varijanti i bićete moderni i elegantni. Izađite od frizera srećne i zadovoljne. Vaša kosa će blistati i pomoći vam da steknete samopouzdanje.

Ukoliko želite elegantan izgled kose koji nije prekratak, opredelite se za lob frizuru. To je zapravo duža verzija bob frizure koju su imale mnoge poznate ličnosti. Lob frizure su raznovrsne i mogu da dopune bilo koji oblik lica. Najbolji oblik je, po mišljenju mnogih frizera, onaj koji zahvata ključnu kost.

Druga opcija je takozvana vučja frizura. Ova razbarušena frizura se sastoji od mnogo slojeva. Prema prednjem delu lica je kosa kraća, a duži delovi su pozadi. Obično ima ravne šiške ili one koje izgledaju kao zavesa. U trendu je još od 2021. godine, a i ove sezone je veoma popularna.

Ako ste više za frizuru u vintidž stilu, poznate "zavesa šiške" su pravi izbor za vas. One uokviruju lice, a izgledaju sjajno i sa puštenom i sa zavezanom kosom. Zavlače se u vaše jagodice i tako naglašavaju oči, a mogu dodati konture okruglim oblicima lica.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još