NEMAMO PERSPEKTIVU, NIJE NAM TO TREBALO: Mateja Matijević iskreno o ljubavnoj vezi sa Minom Vrbaški (VIDEO)

Gosti emisije "Narod pita" na televiziji "Pink" bili su učesnici "Zadruge 5" Mateja Matijević i njegove bivše devojke Mina Vrbaški i Anđela Đuričić.

- Šta je to bilo, dogovarali ste zajednički stan da započnete život. Mateja, ti si delovao optimistično da može da bude nešto između vas dvoje. Šta si to shvatio i video kada si izašao? - pitao je voditelj Milan Milošević.

- Pogrešili smo što nismo ostali prijatelji. Nama je stvarno bilo lepo , ali realno nemamo perspektivu. U tim nekim momentima jesmo maštali ali eto. Ta odluka da stavim tačku je delovala ogromno, ali se ispostavilo kao odlična odluka. Postoji još neka stvar koju mi je prećutala i nije ispala korektna. Sad smo stvarno okej, nemam ništa protiv nje, nemamo ni konflikt niti me podbada. Sa njene strane imam pozitivan vajb. Moji su mi rekli da se videlo da nam je bilo lepo. Normalno je da ljudi moraju meni da kažu da sam je iskorišćavao, a realno nikoga nisam iskorišćavao, nikome nisam davao lažnu nadu i nikoga nisam zavaravo, sve sam na vreme govorio kako jeste - rekao je Matijević.

- Ne osećam se iskorišćeno. Povukla sam se u sebe, prijalo mi je. Sedam dana niko nije imao kontakt sa mnom i posle tih dana sam se izdigla. Taj poziv nazad na posao mi je bio jako prijatan i drag - rekla je Mina.

- Da li je istina da si htela da mu dokažeš da ti nije stalo do Instagrama i da ne moraš da se dopisuješ sa silnim ljudima - pitao je Milan.

- Mogla sam da izađem napolje i da ga napravim budalom, ali sam bila iskrena i rekla sam šta sam imala. Slažem se sa njim u celokupnom izlaganju - rekla je Mina.

- Otpratili smo se jer smo se svađali nešto. Nije vezano za ljubavnu priču nego je ishitrena reakcija od deset minuta - rekao je Mateja.

- Nemam dečka, nisam ni spremna za to - rekla je Mina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još