SAVRŠENO LETOVANJE: Na kakvim plažama uživaju horoskopski znaci?

Ako još niste odlučili gde ćete na odmor, možda vam u izboru pomognu zvezde.

Ovan

Ovak koji je uvek u pokretu, bira plaže na kojima može da pliva, igra odbojku, vozi skuter... Ovaj horoskopski znak letuje kraj bezbedne plaže na kojoj je dozvoljeno i noćno kupanje.

Bik

Voli porodične plaže sa puno prirodne hladovine. Naročito uživa na plažama kraj restorana u kojima se "dobro jede", ali nema ništa protiv ni da ponese mali ručni frižider prepun raznih đakonija.

Blizanci

Ako na plaži nije gužva, onda se odmah ide ne neku drugu gde se šetaju zgodne cice i "razbacani" lepotani, a još kada se "odvrne" muzika i plaža se pretvori u otvorenu "morsku" diskoteku...

Rak

Obožava vodu i ne bira mnogo. Bitna mu je čistoća plaže zbog čega više voli morsku obalu, čak i bazen, a reke baš ako mora.

Lav

Samo neka je plaža celog dana osunčana i Lav će biti srećan. Naravno, plaža mora biti i čista, dovoljno intimna da pruža mir, ali ne i pusta jer "kralj" mora pred nekim da se šepuri.

Devica

Plaža treba da bude blizu hotela kako bi uvek moglo da se trkne do faks aparata, jer Devica radi i kada je na odmoru. Poželjno je da na plaža ima i internet, a čistoća se podrazumeva, zbog čega Device baš i ne vole peščane plaže, već preferiraju krupniji šljunak, ili čak betonirane i popločane plaže koje se redovno peru.

Vaga

Vage leškare na mondenskim plažama, udobnim, sa ležaljkama i suncobranima u istom tonu. Vage ćete teško videti na stenovitim plažama, u divljim uvalama, jer tamo nemaju kome da pokažu svoj najnoviji kupaći kostim, skrojen po poslednjoj modi.

Škorpija

Hotelske plaže su im dosadne, naročito ako su ograđene i bezbedne od ajkula i ostalih morskih nemani. Škorpije vole adrenalinske vodene sportove i sve što ih dovodi u ozbiljnu opasnost čak i kada su na odmoru.

Strelac

Samo nek se putuje što dalje, a plaža nije bitna jer ona služi samo da se kratko predahne između dve destinacije. Strelčevi obožavaju putovanja i za njih se studiozno prirpemaju - uče jezike, istoriju, kulturu i običaje države u koju odlaze.

Jarac

On voli mirne i tihe plaže, što udobnije, na kojima im je sve nadohvat ruke - i hladovina da se malo dremne i nešto da se popije i pojede.

Vodolija

Vodolije vole skrivene i neistražene plaže, "rezervisane" samo za znatiželjne i uporne. Vole prirodu, pa na uređenim hotelskim plažama ima najmanje Vodolija.

Ribe

Ne biraju mnogo kada su plaže u pitanju. Nije bitno da li je peščana ili šljunkovita, da li se leži na stenama ili udobnim sunđerima, bitno je da se pliva, pliva...

Izvor: Mondo.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još