BILA SAM FER PREMA NJEMU: Oglasila se Aleksandra Nikolić nakon navoda da ju je Dejan Dragojević prevario

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila informacija da je pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević, prevario svoju devojku Aleksandru Nikolić, fanovi ne prestaju da bruje o ovom skandalu koji se navodno dogodio na Crnogorskom primorju, pa su tako došli do šokantog snimka za koji sumnjaju da se na njemu nalazi devojka s kojom je Dragojević bio prisan.

Ovim povodom novinari portala Pink.rs kontaktirali su Aleksandru, kako bi saznali kako ona gleda na ovu situaciju i da li se čula sa Dejanom nakon pisanja medija o navodnoj prevari.

Naime, Aleks je istakla da nije videla nikakav dokaz o prevari, ali i da smatra da joj Dragojević tako nešto ne bi uradio.

- Otkako je Dejan otišao na more, stižu mi svakakve poruke, ali pre svega ne postoji nijedan dokaz za tu njegovu navodnu prevaru. Sve u svemu, nikakvu fotografiju ili video snimak nisam videla, to su samo glasine. Ja sam se prema njemu ponela fer i korektno i smatram da on to ne bi tako lako prodao. Gostovaću u "Narod pita", pa ćemo pričati opširnije i na tu temu - istakla je Aleks, a kada je videla snimak koji kruži društvenim mrežama, na kom se nepoznata devojka ne odvaja od Dejana, Nikolićeva je rekla da ne bi ništa više komentarisala.

Podsetimo, Dejan Dragojević je nedavno bez Aleksandre napustio Srbiju i krenuo put Crne Gore zajedno sa bratom Davidom. Kako je rekao, njih dvojica će ostati tamo nekoliko dana, a korisnik društvene mreže Instagram prozvao je Dejana da je tokom izlaska prevario svoju devojku.

- Fuj, gade jedan! Četiri ku*ve sede sa tobom u separeu, već prvi dan si Aleksandru prevario, ima nas koji smo još u klubu. Je l' to hvala Aleksandri, gade jedan - glasio je komentar na društvenoj mreži Instagram.

Izvor: Pink.rs
Foto: david__dragojevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.