NIJE IMALA SLOBODU, NIJE SMELA DA PRILAZI LJUDIMA: Lepi Mića otkrio detalje odnosa ubijene pevačice Jelene Marjanović sa suprugom Zoranom

Pevač Lepi Mića prokomentarisao je goruću temu, koju su ispratili svi mediji širom Balkana, slučaj tragično nastradale Jelene Marjanović i presudu njenom suprugu Zoranu.

Nakon što je Zoranu Marjanoviću izrečena presuda, osuđen je na 40 godina zatvora. Lepi Mića je dugogodišnji prijatelj porodice Marjanović i kolega tragično nastradale Jelene.

Pevač je sada otkrio kako se oseća nakon saznanja, da je njegov saradnik osuđen na 40 godina robije.

- Slušam razne priče ljudi koji nemaju informacije. Jelena je dugo pevala sa mnom. Ona je isključivo nastupala kad i ja. Ne znam koje kolege su nastupale sa njom - rekao je Mića.

Da li je ljubomora prema Jeleni bila vidna sa njegove strane?

- Ja sam sa Zoranom isključivo poslovno sarađivao. On je uvek bio kamen, odsutan u svom svetu. Ja samo mogu da kažem da je on na svakom nastupu bio prisutan. Ja sam mu govorio, sačekaj da završi nastup, idi kući odmori. On je želeo da provodi vreme gledajući je. Nije imala slobodu, razmišljao sam da li da je zovem uopšte, jer nije bila potpuno opuštena. Nije smela da prilazi ljudima. Ona mi se nikada nije sama požalila, uvek su bili zajedno, delovali su skladno. Mislim da je ljubomora postojala u emotivnom i poslovnom smislu. Ne znam ni sam kako to da definišem.

Prošlo je tačno petnaest meseci od perioda kako je pušten iz pritvora i ušao u studio. Bili ste u kontaktu tada, kako se sve izgledalo?

- Ja sam tada bio inicijator da se vrati u studio i nastavi sa svojim poslom, rekao sam mu da ima šansu da izađe u javnost i pokaže kakav je zapravo.

Da li ste se kontaktirali nekog od članova porodice?

- Nisam bio u kontaktu ni sa jednim članom njegove porodice, mislim da nije vreme za to. I u Meksiku znaju šta se dešava u ovoj situaciji. Najteže je njihovom detetu, većinski deo porodice nije živ, upitno je njeno odrastanje. Ja verujem u pravdu i državu.

Izvor: Pink.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još