Srbija juri bodove za završni turnir

0

BEOGRAD, 28. juna 2011. (Beta) – Muška odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u sredu i u četvrtak kod kuće protiv Argentine u Svetskoj ligi, a bodovi iz ova dva meča su preko potrebna "orlovima" za plasman na završni turnir takmičenja.

BEOGRAD, 28. juna 2011. (Beta) – Muška odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u sredu i u četvrtak kod kuće protiv Argentine u Svetskoj ligi, a bodovi iz ova dva meča su preko potrebna “orlovima” za plasman na završni turnir takmičenja.

“Rezultat ova dva meča nam je veoma važan. Ono što uliva nadu je poslednji set iz utakmice protiv Portugala. Tada smo iskazali ‘glad’ za rezultatom, imali smo drskost i želju i u tome smo uspeli. Sa Argentinom će biti teško, ona je dobila sve mečeve u gostima”, rekao je selektor Srbije Igor Kolaković na konferenciji za novinare u Novom Sadu.

Srbija je trenutno druga na tabeli C grupe sa šest pobeda i četiri poraza, a Argentinci su prvi sa učinkom 8-2.

“Očekujem tešku i neizvesnu utakmicu. Srbija je zaista velika ekipa, ima neke od najboljih igrača na svetu. Mi smo u dobroj formi, očekujem da igramo kao i u dosadašnjem toku svetske lige”, kazao je selektor Argentine Havijer Veber.

Utakmica se igra u sredu u novosadskoj hali Spens od 20 sati, a potom će se isti rivali sastati u četvrtak u beogradskom Pioniru, takodje od 20 sati.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.