VARALA ME JE I ISKORIŠĆAVALA: Nenad Aleksić Ša priznao da je bio u ljubavnoj vezi sa Tarom Simov nakon izlaska iz "Zadruge 5"

Odnos bivših zadrugara Tare Simov i Nenada Aleksića Ša od "Zadruge 4" intrigira javnost. Tada je reper javno prevario svoju tadašnju suprugu Ivanu i ušao u vezu sa Tarom.

Međutim, njihovu turbulentnu vezu sa mnogo raskida i pomirenja, obeležili su žestoki sukobi koji su često isplivali u javnost. Njih dvoje su u "Zadruzi 5" ponovo imali sukobe, a tada je reper rekao da nikada više neće biti sa Simovom, ali je to porekao, pa je sinoć u lajvu na Instagramu rešio da ogoli dušu i i otkrio svima istinu o odnosu sa Tarom.

Reper je odgovarao na pitanja svojih fanova, i tom prilikom otkrio sa kim je bio na moru u Grčkoj. Naime, nizala su se pitanja pratilaca i tom prilikom Aleksić je pomenuo Taru.

- Dosta sam ćutao, neću više da krijem, na moru sam bio sa Tarom, iako je ona pričala da je u Skoplju. Moram da kažem da tamo nismo bili kao prijatelji, već kao par. Ona je izbrisana iz mog života posle onoga što sam video - rekao je reper i priznao:

- Tara i ja smo bili zajedno od mog izlaska iz "Zadruge 5", večeras samo iskreno - dodao je on.

Usledilo je pitanje, da li je Ša sa Tarom na šta je on odgovorio sledeće:

- Nisam sa njom, niti ću ikada biti - bio je izričit Ša.

- Nas dvoje smo raskinukli pre 12 dana, a za sve što vam pričam imam pokriće. Ovo je veče istine, uhvatio sam je sa nekim momkom, a potom je otišala sa drugim, to nema smisla, kraj je definitivno - odgovorio je Ša.

Reper je tom prilikom čak i rekao da ga je Tara iskorišćavala, ali da je rešio to da promeni. Priznao je sve o njihovom odnosu, i otkrio da mu je krivo što je Tari posvetio pesmu i da joj nikada više neće dozvoliti da ga poremeti.

- Zavuek sam završio sa njom, ko me vidi sa njom neka me popi*a, oterajte me u ku*ac. Zvala me je posle "Zadruge", pao sam na njenu priču, koristila me je dok sam imao svrhu, sada neko drugi služi svrsi... - rekao je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Pogledajte još