BLIZANCI U BELOJ KUĆI: Poznata još dva učesnika "Zadruge 6" (FOTO)

Rijaliti "Zadruga 6" sve je bliži početku, a sada je otkriveno ko će se još naći na spisku novih zadrugara. Naime, dosta se spekuliše o imenima, a ove godine biće dosta poznatih imena, ali i onih intrigantnih novih ličnosti, koji će vam sigurno biti zanimljivi.

Kako piše portal Republika.rs bivši zadrugar i popularni tiktoker Nenad Lazić Neca potpisao je ugovor sa televizijom "Pink". Međutim, pored njega, sa njim će u Belu kuću ući i njegov brat blizanac Predrag Lazić Peca, koji će se prvi put oprobati u ovoj ulozi.

- Jedva čekamo da uđemo, spremni smo da narodu pokažemo kakvi smo zapravo. Ja sam trpeo veliku torturu od nekih zadrugara, pa sam rešio da pokažem da to što oni pokušavaju da mene povrede, da im neće uspeti - kaže Neca i dodaje:

- Dobili smo poziv, prihvatili smo, jer mi volimo rijaliti, Peca će ova godine biti moja velika podrška, što mi je mnogo važno, jer će moći da utiče na mene da ne pokažem nešto što nisam.

Na pitanje o uslovima koji su dobili i honoraru, blizanci govore:

- Nećemo da pričamo o tome, prosto, jasna su pravila rijalitija, ali smo dobili super honorar, koji će nam promeniti život iz korena. Meni je i prvi put kada sam učestvovao "Zadruga" promenila život, šta god se desilo, mnogo mi je pomoglo da očvrsnem i naučim mnogo toga o životu. Ovaj put smo nas dvojica i super ćemo se provesti. Idemo da se družimo, pa ćemo videti kako će biti! - rekao je Neca.

Podsetimo, Neca i Peca su kroz život proživeli velike drame, tragedije, uspone i padove, a sada su rešili da obelodane sve na dlanu, pred milionskim auditorijumom.

Izvor: Republika.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još