GOLA SENJORITA: Milica Pavlović pozirala obnažena, dvoumila se da li da objavi fotku

Popularna pevačica Milica Pavlović poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram iznenadila je svoje fanove.

Naime, plavokosa dama objavila je fotografiju koja ja nastala tokom snimanja spotova za pesme sa njenog novog albuma "Posesivna", a na kojoj muzička zvezda pozira pokrivajući rukama gole grudi.

Pavlovićeva je otkrila da je dugo razmišljala da li da objavi ovu fotografiju, te koliko je ponosna na svoje nove numere i zahvalila publici što ih tako često slušaju.

- Ova slika je stajala u fioci... Hoću - neću... Danas - sutra? Jel previše? Sedim sada, spremam se za sledeći koncert, čitam da album već ima 65 miliona pregleda posle malo jače od tri meseca kako je izašao i kažem sebi čekajte da je pogledam opet... I da sećam se, premorena, meseci pripreme albuma, uključena u svaki delić pripreme i realizacije, poslednjeg dana sam i šrafove kupovala neke (da, da, dobro ste pročitali), menjam kostim u toku snimanja vizuelnih performansa za novi album i fotograf mi kaže "Stani tu!" I evo je... Savršena, iskrena ratnička slika... Suze, krv i znoj... Volim vas, dominatori. Onako do kostiju. Volim vas što dominiramo. Volim vas što ste borbeni kao ja. Volim vas što dokazujemo da nam niko ne može ništa. I volim vas što ste moji svih ovih godina. Posesivno samo moji. A ja samo vaša. Tada, sada i zauvek. A tek šta vas čeka... - napisala je pevačica koja je poplarnost stekla tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Nakon objave atraktivne folkerke usledili su komentari njenih pratilaca koji su joj uputili mnoštvo komplimenata na račun savršenog fizičkog izgleda i hrabrosti da objavi ovu provokativnu fotografiju.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još