Dača Ikodinović: Poželeo sam da umrem

Dača je u jednom momenu, kako sam kaže, bio "okićen zlatnim medaljama, pa reko noći postao ‘invalid” i poželo da umre’, imao je ženu koju je "voleo kao Boga"

U emisiji "Dobro veče, Srbijo" TV "Pink" Dača je rekao da je poželeo da umre posle strašne saobraćajne nesreće, kada se probudio posle skoro 200 hirurških intervencija urađenih u roku od mesec dana.

- Da sam mogao da zažmurim i umrem verovatno bih to i uradio. Da, poželeo sam da umrem. A onda sam sebe pitao: jesi li bio mangup da sedneš pijan i da voziš 150 na sat? Jesi! E, onda opet budi mangup i izađi iz svog tog sranja...Jeste lepo sedeti i piti sa prijateljima, ali da nakon toga ne treba da se vozi - jasan je Danilo Ikodinović.

(old_image)

Morao je da nauči da otvara paštetu pomoću zuba, bio je dešnjak, a sada piše levom rukom.

Površno poznanstvo s Milicom Dražin

Dača je opovrgao glasine da je bio u vezi sa Milicom Dražin.

- Poznajem je. Ali, dosta površno - bilo je sve što je Danilo Ikodinović rekao o toj devojci.

Da li je Nataša Bekvalac prevarila Daču?

- Pisalo se da je Nataša bila i sa Miodragom Kostićem Koletom i sa Novakom Đokovićem za vreme braka sa vama? - pitala je Jelena Bačić Alimpić, a Ikodinović je odgovorio:
- Ona to nikada nije demantovala. Govorila je: “Ako demantujem, onda je to istina”. Da se za mene pisalo da sam sa nekim devojkama sa kojima nisam, ja bih to demantovao”.

(old_image)

Pogledajte još