BURMA KAO DOKAZ: Venčali se Milena Popović i Igor Jurić?! (FOTO)

Oni koji vole da do detalja analiziraju fotografije na društvenim mrežama, primetili su detalj kod udovice Olivera Ivanovića zbog kog čaršija bruji - venčali se Milena Popović i Igor Jurić?

Spekulacije se nastale na osnovu komentara sa Instagrama i sve zbog toga što Milena na nekoj od fotografija nema ništa od nakita, a već na sledećoj nosi venčani prsten.

- Da li se to ona pohvalila vereničkim prstenom i burmom? - pitao se jedan u komentarima, a onda su "istraživači" krenuli da listaju njen profil i da traže kada je bila sa prstenom, a kada ne.

Tako su došli do podatka, prenosi Espreso, da u aprilu ove godine na objavama nema nikakav nakit, dok je već od maja postavila fotografije sa prstenom.

Ovi tračevi su nastali i zbog toga što Milena zaista nosi prsten koji liči na verenički, sa kamenom, a onda je pored njega dodala još jedan i to u obliku klasične burme. Takođe, na mnogim fotografijama pozira tako da se prsten zaista vidi.

Na sve to danas je na Instagram postavilu selfi u crvenom sakou sa izbačenom podlakticom na kojoj ima istetoviranu reč "ljubav" pa su mnogi i u tome pronašli dublji ljubavni smisao...

I dok jedni već uveliko čestitaju, drugi tvrde da su to gluposti i da im nije najjasnije zašto su se venčali.

- Već su oboje bili u braku, ovo mi nema nikakvog smisla - komentariše narod.

Podsetimo, Milena se našla na meti osuda naroda, od kada je javno objavila da je u vezi sa Igorom Jurićem.

- "Vesela, vrela udovica", "Ova žena nikog ne voli sem sebe. Hladna kao zmija", "Fukara", "Ko se sa njom uhvati neka se nada poznatom scenariju", "Starleta", "Proverila bih ja nju da nije ona možda ubica muža", "Ološ", "Kada se otarasiš muža pa počneš da živiš", "Ku*va", "Nije ni lepa, sva je izoperisana", "Profitirala na pogibiji muža"... - samo su neki od gnusnih komentara koje je dobila.

Na jednoj od starih fotografija, iz vremena sa pokojnim Oliverom, na desnoj ruci nije nosila nikakav nakit.

Foto: Milena Bogdan/Facebook

Izvor: Kurir.rs/Espreso
Foto: milena_bogdan/Instagram

Pogledajte još