Kako prepoznati muškarca koji ne želi da se veže?

Možda je to šokiralo Džejd i Elizabetu, ali to se moglo očekivati. Naime, i Vilson i Kluni klasični su brakofobi, piše za Daily Mail dr. Pam Spurr, britanska stručnjakinja za odnose.

Tipični znakovi brakofoba

Ne moraju svi biti zgodni, bogati i uspešni poput Klunija. Takvi se muškarci uvek ponašaju po istom obrascu. Evo najčešćih znakova po kojima možemo prepoznati frajera koji se nikada neće smiriti:

Postoji mnogo razloga zašto se muškarci boje predanosti jednoj osobi

• Odnos razvija samo uz svoje uslove. Ako je neraspoložen ili je imao težak dan i želi da ga razveselite, on je ceo vaš. Neće vratiti uslugu.

On ne daje mnogo. Možda će vam reći da je bio na piću s prijateljima, ali detalje neće ispričati: neki će delovi njegovog života koji ne želi deliti ostati nejasni, ili čak tajnoviti.

Vaš odnos stagnira. Možda već mesecima, ali on neće dopustiti da odnos krene na viši, sledeći nivo.

Ne možete upoznati njegove roditelje. Retko ili uopše ne viđate njegovu porodicu, a on nije zainteresovan za to da provodi vreme s vašom.

Druži se s devojkama. On voli žensko društvo, a među najboljim su mu prijateljima neke dugogodišnje prijateljice.

• Druženja s društvom važnija su mu od izlazaka s vama. Ništa ne sme stati između njega i kartanja s društvom, odlaska na utakmicu ili letovanja s prijateljima.

• Kaže da voli da provodi vreme s vama, ali ne provodite mnogo vremena zajedno.

• Nesiguran je. Koliko god da pokušavate da mu podignete samopouzdanje, on se još uvek beznadežno boji stalne veze.

Ne želi da razmišlja o budućnosti s vama. Pitate li ga kuda ide vaša veza, on će razgovor zaključiti nekom otrcanom frazom.

On je neverovatan u krevetu. Nemojte se iznenaditi ako je manje pažljiv izvan spavaće sobe. U krevetu, on se samo mora usredsrediti na vas, ali izvan kreveta, on je tip zauzet brojnim obvezama.

Šta je uzrok tome da neki muškarci stalno beže od veze? Postoji mnogo razloga zašto se boje predanosti jednoj osobi.

Možda je odrastao s ocem koji je bio emocionalno uzdržan unutar porodice, ali izvan nje uspešan u karijeri i brojim hobijima. Druge razloge treba tražiti u istoriji njegovih veza.

Verovatno ga je u ranoj mladosti duboko povredila neka devojka. Neki jednostavno ne vole žensko društvo dovoljno da bi delili pun odnos. Da, oni uživaju u izlascima, ljubavnom lovu i obožavaju seks, ali se nikada neće obavezati.

Slušajte pažljivo šta vam govori, pratite male znake… Sumnjate li da ste u kandžama muškarca koji se neće smiriti – Ako ste stavili brak na svoj dnevni red, bežite iz veze što pre!