NIJE ISTINA DA UNUKA VIŠE VOLIM OD DECE: Svetlana Ceca Ražnatović iskreno o porodičnim odnosima i odrastanju malog Željka

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja ovog leta nastupa punom parom, ne zapostavlja ni porodicu, a trenutno je, kako kaže, najviše posvećena unuku Željku, koji nosi ime svog dede Željka Ražnatovića Arkana.

Popularna pevačica ispričala je da za nju ne važi fraza da se unuče voli više od dece jer ih ona sve voli podjednako. Mali Željko je samo privilegovan jer je najmlađi član njihove mnogočlane familije.

- Čula sam priče - unuče se voli više od dece. To nije istina. Voli se podjednako, kao i deca, pričam iz ličnog iskustva. On je još mali. On je sada svima nama najzabavniji, najinteresantniji. Priča sve, sve upija od svakog od nas. Meni je sve isto, kako sam vodila Veljka i Anastasiju, tako sad vodim i njega. Uživam s njim jer mi je on potpuna relaksacija za mozak, tako da ću i dane godišnjeg odmora provesti baš s njim - rekla je Ceca u ispovesti za "Srpski telegraf" i dodala:

- Mi smo velike porodice. Ražnatovići, Ocokoljići i Rodići i on ide samo iz ruke u ruku, on je jedno zadovoljno dete. Njemu ljubavi i pažnje ne manjka.

Ceca se zatim osvrnula na to što je njena ćerka Anastasija, kao mlada muzička zvezda, često na meti tabloida. Pevačica se prisetila vremena kada je bila mlada i perioda kada u sličnim godinama njena naslednica gradi karijeru.

- Kada sam ja bila klinka, nisu postojale društvene mreže i nije bio toliko veliki pritisak javnosti. Isključivo se radilo o štampanim medijima. I mnogo je to bilo mirnije. Mnogo se pazilo šta će se objaviti. Danas svakodnevno izlaze vesti koje ne možeš da stigneš da izdemantuješ. Znalo se koji su novinari strah i trepet, koji imaju oštro pero. Što se ticalo spekulacija da li ću se udati, nije bio neki veliki pritisak kada sam imala 22, 23 godine. Kada je Anastasija u pitanju, ona da nije atraktivna medijima i zanimljiva čitaocima, ni vi ne biste pisali svakodnevno o njoj. Iz medija sam saznala da se Tasa seli kod dečka u Španiju. Navikla je na sve to. Odrasla je s tim da su mediji prisutni u njenom životu.

Izvor: Republika.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.