Zvezde Egzita traže kavijar i maserku

"Britanski 'Palp' opredelili su se za kvalitetno lokalno vino, tako da će imati prilike da probaju bisere iz nekih od sjajnih karlovačkih vinarija. Opredelili su se i za domaće pivo, a Srbija će definitivno biti zemlja njihovih snova, s obzirom da su za zakusku tražili tanjir mesa", saopštio je u sredu "Egzit".

Organizatori festivala, koji će biti održan od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, naveli su i da su "Palp" kao velike pristalice reciklaže posebno naglasili da u bekstejdžu moraju postojati odeljene kante za papir, plastiku i staklo.

"'Editors' preferiraju domaće pivo, ali uz njega zahtevaju škotski džin 'Hendriks' koji se pije uz svež krastavac i latice ruže damaska. 'Editors' su za grickanje tražili masline i ljute papričice i puno voća", navodi "Egzit".

"Džamirokvaj" ekipa od 26 ljudi tražila je zahtevan luksuzni apartman za pevača Džej Keja, a za ostatak 25 jednokrevetnih soba u hotelu od pet zvezdica.

"Egzit" ipak ističe da su "zahtevi 'Džamirokvaja' ništa u odnosu na sve ono što traži 'Arkejd fajer'". Kanadski indi rok bend traži pored maserke i "porcelansko posuđe i srebrni escajg".

BEOGRAD, 29. juna 2011. (Beta) -

Pogledajte još