PROČITAJTE GA NA VREME: Pet pokazatelja otkrivaju vam da je muškarac prava seks mašina

Kada upoznate nekog novog, seks s njim nije prvo o čemu razmišljate.

Pa opet, negde duž puta kako sati odmiču i kako počinjete lagano sa "skenirate" njegovo telo ne možete a da se ne zapitate "da li je dobar u krevetu?". Koliko god delovalo da samo muškarci zamišljaju devojke koje ih zanimaju u krevetu, to definitivno radi i druga strana.

Pojedinim momcima je jednostavno napisano na čelu da su izvrsni u krevetu i da vas sa njima očekuje lud provod, dok ima i onih za koje možete da pretpostavite da će performans biti osrednji. Međutim, da li možete sa sigurnošću da pretpostavite da će momak koji stoji ispred vas zadovoljiti vaše potrebe u krevetu? U nastavku teksta otkrijte koji znaci vam poručuju da je on totalni "ludak" u postelji.

ZNA DOBRO DA PLEŠE

Možda zvuči čudno, ali postoji neka neobična povezanost između momaka koji je dobar u plesu i u krevetu. Sve su šanse da ima nečeg u tim kukovima, kojima on vlada perfektno. Ako vas je zamolio za ples i učinio da uživate u svakoj sekundi na podijumu, dok vam je pokazivao svoje najbolje pokrete, možete biti sigurni u to da je zver u krevetu.

PRE VAS JE IMAO MNOGO PARTNERKI

Ako je muškarac u svom životu bio intiman sa mnogo različitih devojaka, očigledno je da vrlo dobro zna šta radi. Poznata je činjenica da će devojke uvek "pasti" na momke koji znaju kako da im udovolje, pa samim tim ako njega bije glas Kazanove, jasno vam je šta od možete da očekujete u krevetu. Prednost zabavljanja sa ovakvim momkom je ta što vas on može naučiti mnogim stvarima u postelji.

USUĐUJE SE DA VAS DODIRNE

Muškarac koji je dobar u krevetu se neće plašiti da vas dodirne, čak i ako ste s njim na prvom sastanku. Ako vas nežno dotakne po obrazu ili vam skloni kosu sa lica, to je znak da mu se dopadate i da želi da istraži i ostatak vašeg tela. Naravno, njegovi dodirni ne bi smeli da budu navalentni i grubi, već suptilni i zavodljivi.

AKTIVNO ODLAZI U TERETANU

Ima nečeg u svim tim momcima koji aktivno idu u teretanu, zar ne? Svi oni žele da dođu u savršenu formu kako bi bili privlačniji ženskom polu, a dobrom delu to i polazi za rukom. Dakle, ako ste upoznali momka koji vam je otkrio da redovno odlazi u teretanu, odnosno da mu je ona druga kuća, možete se kladiti da je vrlo izdržljiv i spretan u krevetu.

NA NJEGOVIM LEĐIMA SU PRISUTNI TRAGOVI NOKTIJU

Možda je momak koji vam se dopada skinuo pred vama majicu ili je samo zadigao i nehotice otkrio ogrebotine na svojim leđima. To vam poručuje samo jedno – iza njega je divlji vikend. Tragovi noktiju na leđima znače da on zaista uživa u seksu i da dovodi devojke do ekstaze koja se rečima ne može opisati.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još