BOŽE, KOLIKO MI JE KRIVO, ČULI SMO SE PRE OPERACIJE: Darko Lazić šokiran informacijama o zdravstvenom stanju Miljane Kulić

Vest o tome da je Miljani Kulić ugrožen život nakon operacije smanjenja želuca potresla je javnost, a Darko Lazić, njen omiljeni pevač, bio je šokiran informacijom da je u toku velika borba za život rijaliti zvezde.

Darko Lazić je otkrio da se čuo sa Miljanom Kulić kada je zvanično odlučila da ode "pod nož", a tom prilikom joj je naglasio da je najbitnije da pažljivo izabere kliniku i doktora.

Miljani Kulić se lekari trenutno bore za život u Kliničkom centru Niš, gde se nalazi već dva dana usled komplikacija od operacije smanjenja želuca. Darko Lazić, čiji je Miljana veliki fan, uradio je istu operaciju, a pripadnike sedme sile je zanimalo kako Darko komentariše odluku rijaliti zvezde da smanji želudac.

- Molim? Jel se šalite? Ma kako bre? Šta je to uradila? Jao, ja ne mogu da verujem... - započeo je Darko i otkrio da se čuo sa njom pre nego što se odlučila za tu operaciju:

- Zvala me je, pričali smo o tome, stvarno ne mogu da verujem šta se desilo... Kakva Turska, kakvi turski doktori? Rekao sam joj lepo: "Miljana, moraš dobro da paziš gde ćeš da radiš, kod koga ćeš da ideš, nije naivno. Moraš da budeš disciplinovana, da paziš"... Ja sam morao da uradim tu operaciju, možda bih umro da je nisam uradio, bio sam primoran zbog zdravlja. Bože, koliko mi je krivo zbog nje... Nadam se da će biti dobro. Nemam ni ja ni slezinu ni bubreg, ali nisam bio životno ugrožen zbog operacije želuca. Ja sam radio operaciju u Beogradu, ne znam zašto je otišla čak u Tursku...

Pevač i dalje stoji pri tome da je operacija odlično rešenje, ali samo za one koji nemaju drugi izlaz, pri čemu je opet najvažnije izabrati proverenu kliniku i doktora.

- Ja sam morao da uradim tu operaciju. I dalje stojim pri tome da je operacija korisna, ne kajem se što sam je uradio, ali mora da se pazi kod koga se ide. Ali, nadam se i verujem da je Miljana jaka i da će sve biti okej na kraju... - rekao je pevač za "Informer".

Izvor: Blic.rs/Informer
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.