LAKŠE SAM PODNELA RASKID SA ANĐELOM NEGO DEJANOVU IZDAJU: Sandra Rešić iskreno o prekinutom prijateljstvu sa Dragojevićem (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijevć u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostio je učesnike "Zadruge 5" Sandru Rešić i Dejana Dragojevića.

- Što mu je toliko smetala masaža, da li je to ljubomora? - pročitao je voditelj pitanje za Sandru.

- Hteo sam da onanišem, a nisam mogao od kamera. Što Sandri smeta moja ljubav sa Aleksandrom? - ubacio se Dragojević.

- Kad sam ja rekla da mi smeta? - pitala je Sandra.

- Kad sam ja rekao da meni smeta masaža? Ja samo odgovaram na konstatacije - uzvratio je Dejan.

- Sandra, jako te poštujem i tvoje pevanje. Mislim da ko tako dobro peva, ne može da bude loš čovek, ali neke situacije govore drugačije. Ako si videla da je Dejan našao devojku, ide na bolje, a ti si pravila scene, plakala, kukala, ogovarala, pozdravljala lisice, ulazak na radio, pa onaj razgovor: "Pričaćemo napolju". Ja imam muža i ne bih volela da ima takvog prijatelja - govorila je gledateljka.

- Da, vrlo sam bila bezobrazna prema Dejanu i Aleksandri. Dejan i ja smo bili kokrektni, na početku veze sa Aleks. Nakon klipova sam rekla da mi je neprijatno, zbog zadrugara koji su komentarisali i mogla sam da zamislim kako je Aleksandri. Dejan i ja smo zajedno od "Sudbinskih lisica" dobili paket, otišla sam samo da se zahvalim, nisam tražila da šalju još i rekla: "Hvala što vidite ljubav". Jedini problem koji sam napravila i priznala je kad sam kačila čuvene lisice, to je jedina greška i trajala je 24 sata. Da li sam ja njega posle svega ogovarala, u smislu kako je mogao to da mi uradi... Pa ni tad ga nisam vređala, niti upotrebila ogavne reči. Rekla sam da je skot i to sam mu rekla u lice. Nisam ga opsovala, a imala sam želju - pričala je Sandra.

- Godine druženje sa Anđelom lakše si podnela - dodala je gledateljka.

- Da, lakše sam podnela. Govorila sam i plašila se da će završiti tako sa mnom, a za Dejana sam mislila da će biti moj prijatelj i u njega nikad nisam sumnjala - objasnila je Rešićeva.

- Odricanje od Sandre je dokaz da nisi podilazio mišljenjem publike, pa i cepanje čestitki 20 dana pred kraj. Ostali su ljudi koji su bili prava podrška - rekla je gledateljka Dejanu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još