TRPIM JAKE BOLOVE, STRAŠNO JE ŠTA SU MI URADILI: Oglasila se Miljana Kulić i otkrila da je u veoma lošem stanju

Miljana Kulić pobedila je smrt i konačno se probudila iz veštačke kome u kojoj su je lekari u Kliničkom centru u Nišu držali zbog operacije prilikom koje su joj odstanili slezinu, a rijaliti zvezda otkrila je kako se oseća. Kulićeva je veoma ljuta na turske lekare koje smatra odgovornim za svoje stanje.
Posle užasa koji je trajao pet dana, koliko je prošlo od kada je primljena u Urgentni centar u Nišu i operisana ponovo, Miljana Kulić je otkrila da se oseća loše kao i da je svesna da je malo falilo da umre.

Na pitanje kako se sada oseća i da li je svesna šta joj se dogodilo, Miljana kaže:

- Nisam dobro, psihički sam veoma loše. Borila sam se, bila sam na ivici života i smrti. Strašno je šta su mi uradili, hteli su da im budem zaštino lice za Balkan, a umalo sam umrla - kaže Kulićeva i opisuje kako sada izgleda njeno telo:

- Imam ožiljak preko celog stomaka. Trpim strašne bolove, ali se nadam da ću pobediti i da će sve biti dobro. Daju mi lekove da se smirim i da mi bolovi budu manji. I dalje se svi plaše da se nešto ne iskmplikuje. Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju - kaže Miljana koju su turski lekari optužili da je prekršila pravilo i konzumirala cigarete, što je zabranjeno nakon operacije skraćivanja želuca:

- Ne mogu da shvatim da ovakve komplikacije mogu da se dogode zbog pušenja. Pozvaću Indi da se posavetujem s njom i da mi kaže da li je i ona pušila kad se operisala. Mama je stalno uz mene, ovde su doktori sjajni brinu svi o meni, samo da izađem iz bolnice da vidim svoje dete - zaključila je Miljana.

Podsetimo, Miljana je operisana 20. jula u Istanbulu, a nakon tri dana se vratila u Srboju kada se osećala malaksalo. Prošle subote joj je naglo pozlilo i sa bolovima u stomaku javila se u Urgentni centar u Nišu gde su lekari otkrili da je došlo do pucanja slezine koju su joj odstranili.

Izvor: Informer
Foto: marijakulic_mtaz/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.