MAJČINSTVO ME JE PROMENILO, ZA SINOVE ŽIVIM I DIŠEM: Seka Aleksić iskreno o odrastanju naslednika Jakova i Jovana i želji da im podari sestru

Posle borbe za potomstvo, Seka Aleksić se i ne trudi da sakrije koliko uživa kao majka dečaka Jakova i Jovana. Oni su joj, naglašava, u potpunosti promenili život i, kada su oni u pitanju, spremna je na sve.

Aleksićeva se nada da će uskoro i da proširi svoju porodicu, te da će im se pridružiti jedna devojčica.

- Kada postanete mama, život vam se toliko promeni, jednostavno gledate drugačije i pozitivnije na sve stvari oko vas. Trudite se da se družite samo sa ljudima koji vam prenose pozitivnu energiju, barem je tako bilo u mom slučaju. Bilo mi je teško da dođem do potomstva. Sada je, hvala Bogu, situacija totalno drugačija i uživam kao majka dva dečaka. Nadam se da ću uskoro proširiti svoju porodicu - ispričala je Seka, pa nastavila o tome koje su, po njenom mišljenju, ključne osobine jedne majke.

- Po mom mišljenju, svaka majka mora da poseduje ljubav i nesebično davanje, odatle sve kreće. Trudim se da svojoj porodici pružim bezrezervnu ljubav, mislim da je to divna stvar koju jedna majka da pruži svojoj porodici. Zbog svoje dece bih sve žrtvovala, za njih živim, za njih dišem, oni su mi nešto najsvetije. Svakako da izazova u roditeljstvu ima mnogo, uvek se trudim da budem prisutna u svakoj situaciji kada je reč o odrastanju moje dece - istakla je pevačica.

Aleksićeva je nedavno ispričala za domaće medije kako se nada proširenju porodice, te da bi i njen Jakov želeo da dobije sestru, kojoj će ime biti Sofija.

- Trudiću se da što više dece izrodim. Jakov želi sestru, čak zna i kako će da se zove! Rekao je da želi da se zove Sofija. Dopada mi se to ime - izjavila je ona.

Izvor: Pink.rs/Story
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još