DA BIVŠI VIDE ŠTA SU IZGUBILI: Dalila Dragojević u minijaturnom bikiniju pokazala izvajano telo nakon što je smršala 20 kilograma (FOTO)

Vicešampionka pete sezone rijaliti programa "Zadruga" Dalila Dragojević vrele avgustovske dane koristi za odmor i relaksaciju.

Starleta iz Šepka u društvu prijateljice Marijane Zonjić odmara u Crnoj Gori i objavama na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram intrigira javnost širom regiona.

Naime, ona svakodnevno objavljuje klipove u kojima se može videti da uživa u novoj ljubavnoj vezi ne otkrivajući identitet muškarca koji je osvojio njeno srce nakon burnog raskida sa Filipom Carem.

Međutim, danas je bivša supruga Dejana Dragojevića odlučila da svojim fanovima pokaže kako izgleda u kupaćem kostimu.

Dragojevićka je nedavno izjavila da se tokom boravka na rijaliti imanju u Šimanovcima rešila dvadeset kilograma viška, te da je prezadovoljna kako sada izgleda.

Popularna dvadesetosmogodišnjakinja pozirala je noseći minijaturni kupaći kostim crne boje i pokazala svoju novu figuru.

- Uživanje u sopstvenim greškama - napisala je Dalila pokraj provokativnih fotografija.

Nakon objave bivše zadrugarke usledili su komentari njehih pratilaca koji su joj uputili mnoštvo komplimenata i poručili joj da će se njeni bivši pokajati zbog raskida kada je vide u ovom izdanju.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dalila_dragojevic_official

Pogledajte još