TOLIKO SAM TE ŽELELA, KONAČNO SI TU: Trudna Ana Korać (FOTO)

Sinoć je u domaćim medijima poput bombe odjeknula vest da je rijaliti zvezda Ana Korać u drugom stanju.

Bivša zadrugarka najpre nije želela da govori o navodnoj trudnoći, ali je sada sa njenog profila na društvenoj mreži Instagram stigla zvanična potvrda.

Dvadesetosmogodišnja brineta svojim fanovima otkrila je da će uskoro postati majka, ali da još uvek ne zna pol bebe koju nosi.

Popularna starleta pozirala je okružena balonima, plišanim igračkama i cvećem i otkrila lepe vesti.

- Kao prvo želim da se izvinim sto me dugo nije bilo na Instagramu, ali imala sam najlepši razlog za to. Morali smo malo da odmaramo više i pustimo neko vreme da sve bude kako treba, sada kada si doboljno porasla mislim da je došlo vreme da sa vama podelim ove prelepe vesti... Ne znam sta bih pre napisala i odakle počela... Toliko sam te želela i maštala da će se ovo jednog dana ostvariti, i sada konačno si tu. Znaj da si stvorena iz ogromne ljubavi. Čekamo te da te mazimo, pazimo, ljubimo i čuvamo od svih, mrvice moja, sta god devojčica ili dečak, nije bitno, jedino što je bitno da ćeš biti najvoljenija beba na svetu. I nešto meni najslađe i najlepše je to sto tvoj tata svakog dana priča sa tobom preko mog stomaka. Cekamo te, volimo te, i radujemo se svakom novom danu sa tobom - napisala je presrećna Ana pokraj simpatičnih fotografija na kojima pozira sa bebom iscrtanom na stomaku.

Podsetimo, Koraćeva već nekoliko meseci uživa u ljubavnoj bezi sa muškarcem koji ne želi da se eksponira u javnosti. U svojim intervjuima Ana je isticala da uživa u ljubavi, te da joj izabranik ispunjava sve želje. Takođe, ona je više puta istakla da priželjkuje da postane majka i dobije ćerku.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ana_korac/Instagram

Pogledajte još