Vendi se potukla na vašaru!

0

Pevačica Vesna Vukelić Vendi izgleda da ne može bez kavge. Žena bez dlake na jeziku pokazala se da kao "brza na pesnici", kada je nedavno na vašaru u Belanovcima skoro nokautirala lokalnu pevačicu.

Bivša učesnica “Farme” nastuplia je na vašaru zajedno s Erom Ojdanićem i lokalnim bendom. U trenutku kada je trebalo da zapeva Vendi, pevačica iz lokalnog benda pokazala joj je srednji prst.

Pevala je nedavno na vašaru s Erom i još nekim bendom. Pošto je šator bio poluprazan, Era je najavio Vendi kako bi napunili malo prostor. U trenutku kada je Vesna ustala i prišla pevačici da uzme mikrofon, ova joj je iz čista mira pokazala srednji prst. Vendi je poludela i nabola je pesnicom u glavu. Pevačica se od jačine udarca srušila na pod i preko nje je pala stolica, a Vendi je uzela mikrofon i počela s Erom da peva “Mercedes”, ne poklanjajući mnogo pažnje jadnoj devojci koja je neko vreme ležala na podu – ispričao je za “Alo” dobro obavešteni izvor blizak Vukelićevoj.

Vendi je potvrdila ovu priču, rekavši da je lokalna pevaljka dobila samo sledovanje koje je zaslužila.

Istina je! Mene su ljudi tamo zvali da bih napunila šator. Njoj sam samo dala sledovanje koje je zaslužila. Bitno je da su gazde, kao i moja publika, bile prezadovoljne sa mnom i mojim nastupom.

A kako je nekad Vendi to radila na vašaru u Obrenovcu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.