Na pomolu pomirenje Dače Ikodinovića i Nataše Bekvalac?

0

Da li su svi generali posle bitke? Pošto se konačno razveo sa Natašom Bekvalac Dača Ikodinović se kako piše štampa požalio prijateljima da je odluku o razvodu doneo na prečac.

– Prvo je bio besan na sebe, pa na Natašu, pa na medije zbog toga što se bave njegovim privatnim stvarima, da bi poslednjih dana potpuno spustio loptu i shvatio da je i sam grešio u nekim stvarima. Seo je i analizirao svoj odnos sa Natašom pre svega, a onda i sa još nekim dragim ljudima i došao do zaključka da je puno puta u životu napravio greške koje su ga skupo koštale. Poslednja u nizu bila je naprasna odluka da se razvede... – priča za „Alo!“ izvor blizak Ikodinoviću.

Da je Dača, možda zaboravio da triput meri, a jednom seče govori i sledeća izjava istog izvora.

– Mnogo toga ružnog izrekao je u medijima na račun svoje bivše supruge i to samo iz besa, daleko od toga da je to zaista mislio. Čak i kada joj je javno zapretio ‚da začepi, da ne bi on progovorio‘, Dača je to uradio samo da bi izazvao neku Natinu povratnu reakciju, jer u tom periodu gotovo da uopšte nisu komunicirali. U poslednje vreme je sve češće pominje po dobrim stvarima i stalno pred prijateljima ističe da kad bi mogao da vrati vreme, ponovo bi sve isto uradio kada je reč o ljubavi sa Natašom. Imam utisak da mu veoma nedostaje i da je on na korak od toga da joj pruži ruku pomirenja – navodi naš sagovornik.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.