SVE JE UZEO: Dalila Dragojević prokomentarisala podelu bračne imovine sa Dejanom

Iako je govorio da mu noga više neće kročiti tamo, pobednik pete "Zadruge" Dejan Dragojević ipak je nakratko, prvi put posle rastanka od supruge Dalile, otišao u njeno rodno mesto - Gornji Šepak u Bosni i Hercegovini, gde je živeo tokom braka sa njom.

Još u "Zadruzi" pao je dogovor da Dragojevići zajedničkog psa Dejana i Dalile, Tedija, vrate u Gornji Šepak, a da Dejanov automobil odvezu u Veternik, što se danas i realizovalo. Dalila je obaveštena da joj je pas vraćen, što ju je neizmerno obradovalo.

- Goran i Dejan su danas bili u Šepku i doneli su Tedija. Dejan nije išao u kuću, samo je sačekao da Goran završi i uzeo je auto o kom su pričali u "Zadruzi" - otkrila je komšinica Mujića.

Za Pink.rs se oglasila Dalila Dragojević.

Kako kaže, drago joj je što je Dejan konačno uzeo svoj automobil.

- Nemam specijalan komentar, očekivalo se da će to biti, da će doći po to što njemu pripada. Ne znam šta drugo da vam kažem, nemam ništa protiv. Rekla sam da uvek može da dođe, e sad, šta on bira i kako bira, to on najbolje zna. Njemu tamo nije zabranjen ni dolazak, ni odlazak. Neka je uzeo sve što mu pripada, hvala na Tediju i to je to - ispričala je Dalila, pa priznala da se sa bivšim svekrom čak i nakratko videla na kameri.

- Meni je otac malopre poslao snimak, da je Tedi tu. Zvala sam ga odmah na video, bio je tu Goran, pozdravili smo se najnormalnije i to je to. Goran ga je dovezao i došao po auto. Verovatno se čuo sa mojim ocem, ja nemam pojma, ja sam na moru. Samo sam dobila taj snimak - objasnila je drugoplasirana učesnica pete sezone "Zadruge".

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.