Hakeri napali sajt Ejmi Vajnhaus

0

Oficijelni vebsajt pevačice koja je nedavno razočarala beogradsku publiku svojim koncertom, hakovan je s porukom da počinioci "žele da oslobode Internet od belog đavola"!

Hakerska grupa koja je počinilaj e-vandalizam nad oficijelnim sajtom Ejmi Vajnhaus (www.amywinehouse.com) zove sebe SwagSec i očigledno žele da se “prave važni” (da se izrazimo pristojno), kako im i samo ime kaže.

Hakeri su na vrlo eksplicitan način uvredili i Ejmi, ali i sve koji posećuju njen sajt sledećim rečima: “Želimo da oslobodimo Internet od belog đavola!” Takođe, počinioci e-vandalizma su “belom đavolu” poželeli i smrt, kao i uputili niz drugih uvreda.

Počinioci ovog Internet prekršaja imaju i svoj Twitter nalog putem koga su i najavili ovaj napad.

Ako sada posetite sajt Ejmi Vajnhaus zatećiće vas sledeći ekran…


Skandalozne uvrede upućene na račun Ejmi Vajnhaus i kriminalni akt hakovanja sajta još uvek nije dobio svoju reakciju od strane tima popularne pevačice.

Možda Ejmi nije bila u stanju da održi koncert kakav beogradska publika i njen predivni talenat zaslužuju, ali ovo je sramotno u svakom slučaju i trebalo bi smatrati ozbiljnim Internet prekršajem. Da li se slažete?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.