PEVAČICA DOŽIVELA NEPRIJATNOST U CRNOJ GORI: Gogu Sekulić opseda zaljubljeni fan?!

Pevačica Goga Sekulić mnogo nastupa, a trenutno je u Crnoj Gori gde malo odmara, a više radi. Međutim, sve joj je preselo jer je počela da doživljava neprijatnosti.

Sekulićeva dane provodi u strahu od pomahnitalog fana koji je prati u stopu.

Kako piše Informer.rs ona je primila nekoliko poziva od muškarca koji je uhodi, a koji joj je rekao da će po cenu života biti njegova.

- Otkako je došla na more, nepoznati momak je svuda parti! Pojavljuje se na njenim nastupima, ali i na plažama na kojima se odmara. Goga je mislila da je sve to slučajnost i nije obraćala pažnju na njega. Međutim, mladić je uspeo da dođe do njenog broja i počeo je da joj šalje poruke. Pisao joj je: "Zaljubljen sam u tebe, mnogo si zgodna", "Nikada me se nećeš otarasiti, pratiću te i na kraj sveta", "Lutko, moja si i Božija". Mnogo se uplašila! Iako joj nije pretio, misli da je reč o nekome ko psihički nije dobro! - otkriva izvor blizak Gogi.

Zbog svega toga, Sekulićeva retko napušta hotel u kom je smeštena:

- Rešila je da angažuje privatno obezbeđenje. Ne želi da rizikuje! Naravno, svesna je da ima ostrašćenih fanova i navalentnih muškaraca i ne želi da paniči, ali želi da joj glava bude mirna.

Izvor: Informer.rs
Foto: sekulicgoga/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.