MALA SLAVLJENICA ZAPLESALA SA BRATOM: Leona Rokvić proslavila šesti rođendan (VIDEO)

Niz lepih vesti i radosnih događaja u porodici Bojane Barović i Nikole Rokvića nastavio se danas proslavom šestog rođendana njihove ćerke Leone.

Naime, poznati supružnici rođeni su krajem juna, a nakon što su svoje rođendane proslavili u morskom ambijentu, usledilo je saznanje da Nikolin brat Marko i njegova supruga Sara Oster Rokvić očekuju devojčicu, te proslava 12. godišnjice ljubavi, a zatim je juče stigla i zvanična objava da će popularni pevač i zgodna manekenka po treći put postati roditelji.

U iščekivanju novih članova porodice, Rokvići su danas, u jednom etno selu nadomak Loznice, upriličili žurku za, za sada, jedinu devojčicu u svojoj porodici.

Foto: rokvic.slavica/Instagram

Malenoj Leoni rođendan su najpre čestitali baka Slavica i stric Marko, a nestrpljiva devojčica ustala je u 7 sati ujutro kako bi otvorila poklone koje je dobila.

- Ljubavi moja, srećan ti rođendan! Voli te tvoj Ćići - napisao je uz fotografiju male slavljenice njen stric Marko.

- Kažu da dečji osmeh može da ulepša dan, a meni je tvoj osmeh ulepšao život. Srećan ti rođendan, princezo moja. Hvala ti što me činiš radosnom i srećnom. Što uz tvoje nestašluke i ja postajem dete. Voli te, ljubi i najsnažnije grli tvoja nana, samo ti znaš i osećaš koliko. Nemerljivo - uputila je nežne reči svojoj unuci baka Slavica.

- Lenočka, srećan ti rođiš. Volimo te - pridružila se čestitkama strina Sara.

Foto: oster_little_momster/Instagram

Nakon proslave koja je upriličena u jednoj igraonici oglasila se i Leonina majka Bojana.

- Danas je bio jako poseban dan za nas i jako smo srećni i zahvalni što smo ga proslavili u krugu ljudi koje najviše volimo, na mestu koje svi porodično obožavamo i gde se osećamo kao kod kuće! Lenočkin rođendan je bio specijalan, a šta se još dešavalo otkrićemo uskoro - napisala je Bojana pokraj fotografije sa proslave.

Za Leonin divan dan porodica je angažovala i posebnog gosta - animatora koji je izvodio plesne pokrete poput pravog Majkla Džeksona čiji je kostim nosio, a mala slavljenica plesala je sa Despotom, svojim bratom od strica.

Autor: Nadlanu.com
Foto: bojanabarovic/Instagram

Pogledajte još