NE SPAVA, JEDE JEDNOM DNEVNO: Marko Đedović progovorio o zdravstvenom stanju Miljane Kulić i drami koju preživljava njena majka Marija (VIDEO)

Bivši zadrugar Marko Đedović u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" otkrio je detalje zdravstvenog stanja Miljane Kulić otkako boravi u Kliničkom centru Srbije u Beogradu.

- Koje su poslednje informacije o stanju Miljane Kulić - upitao je voditelj Darko Tanasijević.

- To je to. Ono što ja znam je da je Miljana stabilno, van životne opasnosti. U tim trenucima je i Marija bila pored mene, pa kad je čitala za to za krv, šokirala se. Nikada niko to nije pomenuo. Stvar koju znam je da se na najbolji mogući način brinu o njenom zdravlju... Čovek je voli bezuslovno i bez granica - počeo je Marko.

- Otkako je ona prebačena u Beograd, njena majka Marija je do danas boravila kod tebe. Kako izgledaju ti sati kada je boravila kod tebe - pitao je Tanasijević.

- Kako mogu da izgledaju momenti kada se ona brine za ćerku? Sanjala je sve i svašta. Kada vidim takve situacije, došao sam mrtav umoran, jer nije svejedno gledati majku dok joj je dete u bolnici. Čuje se sa doktorima iz Niša, pa odavde. Ta žena nit spava, jede jednom dnevno. Bilo je čudno sve to gledati. Marija se čula i sa načelnicima i lekarima. Ponekad joj kažem, bio sam u fazonu: "Dobro bre Marija, preteruješ", ali je to opet razumljivo. Htela je da bude svesna i pribrana u toku svega toga. Jovana Jeremić mi upravo šalje poruku što smo je podržali prošli put i Bogu hvala da država funkcioniše - rekao je Đedović.

- Želim da joj se obratim i da joj kažem da nema potrebe da se zahvaljuješ, jer smo tu da stanemo na put zločincima i ljudima koji su imali hrabrosti da zaprete jednoj novinarki, samohranoj majki. Imaš "Pink" uz sebe i narod - dodao je Darko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.