NJOJ POMAŽU STRUČNJACI, SVECI I BOG: Marija Kulić progovorila o zdravstvenom stanju ćerke Miljane (FOTO)

Rijaliti zvezda Miljana Kulić već danima se bori za život nakon komplikacija koje je izazvala operacija smanjenja želuca u Turskoj.

Miljana je najpre primljena u Klinički centar u Nišu, gde joj je izvađena slezina, a potom je prebačena u Urgentni centar u Beogradu.

U medijima se pojavljuju oprečne informacije o njenom zdravstvenom stanju, a danas se na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram oglasila njena majka Marija.

- Zamolila bih urednike i novinare svih redakcija za razumevanje i neuznemiravanje pozivima. Takođe bih se zahvalila na brizi i ažurnosti kako biste preneli informacije o Miljaninom zdravstvenom stanju. Sigurna sam i beskrajno zahvalna što brinete i pokušavate da dobijete lepe vesti kako bi ih što brže preneli. Svakodnevno, na svaka četiri sata se informišemo o novim rezultatima i o Miljaninom stanju, kao i o terapiji. U međuvremenu čitam literaturu o svemu što me zanima, a u vezi je njenog stanja. Vi me uznemiravate pozivima i dojavama neprekidno. Da ne bih bila prinuđena da koristim novu karticu, čiji će broj imati samo bolnica, molim vas da me više ne uznemiravate. Miljani trenutno samo pomažu najstručniji tim lekara, sveci i Bog. Rekla-kazala abrove ostavite za kasnije. Daće Bog da bude kako treba, pa će biiti intervjua i emisija kada ćemo rasterećeno pričati o svemu - napisala je Marija.

Foto: marijakulic_mtaz/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: marijakulic_mtaz/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.