FOTOGRAFIJE NA JAHTI IH RAZOTKRILE: Dalila Dragojević u vezi sa menadžerom Sandre Afrike?!

Dalila Dragojević i njen ljubavni život nakon razvoda od Dejana Dragojevića i turbulentne veze sa Filipom Carem ne prestaju da intrigiraju javnost. Poslednjih dana se nagađa ko je dečko sa kojim se viđa, s obzirom na to da njegov identitet ne želi da otkrije u javnosti.

Ako je suditi po Instagramu, ona leto provodi na jahti bivšeg dečka Sandre Afrike, Aleksandra Moskovljevića Mikiše, a da su njih dvoje u šemi, potvrdio je i izvor blizak starleti.

Pre nekoliko dana na Instagramu se pojavila fotografija javnosti nepoznatog dečka s kojim je Dragojevićeva navodno u vezi, ali je to demantovao njen otac Huso Mujić, koji je rekao da se radi o njihovom rođaku. I dok ona vešto pokušava da sakrije s kim se viđa i gde uživa na primorju, Instagram ju je odao.

Naime, ona je objavila fotografije sa jahte koja je u vlasništvu pevačicinog menadžera, a nekadašnjeg dečka.

U prilog tome svedoče njihove fotografije na društvenim mrežama koje su njih dvoje objavljivali. Doduše, svako na svom profilu. Na jednoj Mikiša pozira na palubi, a odao ih je izgled jahte i svi prateći detalji. Dalila se slikala kako upravlja brodom i dok leži i sunča se. Interesantno je i to da se njih dvoje ne prate na Instagramu, verovatno zbog toga što Sandra Afrika ima običaj da Mikiši pravi probleme ako se viđa s devojkama koje njoj ne odgovaraju.

- Iako nije s Mikišom, Sandra i te kako vodi računa o njegovom ljubavnom životu. Nekoliko devojaka je oterala, a posebno je alergična na rijaliti učesnice. Zato ne treba da vas čudi što Mikiša ne prati Dalilu, ali jasno je da je uživala na njegovom brodu - priča izvor za medije.

Foto: mikisa/Instagram

I sama Dragojevićeva je potvrdila za medije da više neće da govori o ljubavnom životu i da će ga, koliko je to moguće, sakriti od javnosti.

- Ne želim da pričam o svom ljubavnom životu. Uradila sam šta sam uradila, i sada idem dalje. Lepo mi je, zadovoljna sam i mom novom dečku ne smeta ko sam i šta sam. On je ispratio sve šta se dešavalo, tako da nema maske, upućen je i prihvatio je sve - rekla je Dalila u emisiji "Premijera - Vikend specijal", ali nije želela da otkrije o kome se radi.

Afrika i Moskovljević bili su u vezi punih deset godina, a njihov raskid 2019. bio je tema o kojoj su brujali mediji. Tad je pevačica morala da vrati svu imovinu dotadašnjem dečku, čak i automobile, ali brzo je zaradila za nova kola. Posle dve godine spekulisalo se da su obnovili romansu, pa je Mikiša objasnio da su njih dvoje vezani poslovno i prijateljski.

- Mi radimo zajedno, pre svega smo prijatelji, a onda i poslovni saradnici. Idemo zajedno na sva moguća snimanja i mesta jer sarađujemo i sarađivaćemo - kazao je on tada za medije.

Izvor: Pink.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još