MODERNE I TRENDI: Koje tri frizure su idealne za letnje dane?

Ukoliko tražite frizuru koja će vam omogućiti da izgledate moderno i u trendu, a da vam ne bude vruće, pročitajte sledeća tri predloga.

Ovakve frizure su idealne za vrele letnje dane, a izgledaćete kao da ste izašli iz frizerskog salona. One su veoma jednostavne, svako ih može napraviti.

Bez obzira na to da li smatrate da niste dovoljno vešti, ili da nemate dovoljno strpljenja, one će vam oduzeti jako malo vremena i truda.

Odgovaraju svakom obliku lica, a možete ih nositi preko dana u nekoj opuštenoj varijanti, ali i uveče uz elegantnu haljinu za izlazak. Noseći ih, bićete u centru pažnje gde god da se pojavite, a pogodne su za bilo koju dužinu kose.

Za prvu frizuru će vam biti potrebno nekoliko gumica. Njihov broj zavisi od dužine vaše kose. Prvo vežite visoki rep, a zatim ga podelite na nekoliko jednakih delova. Svaki deo vežite drugom gumicom i dobićete ovaj zanimljiv i nesvakidašnji visoki rep.

Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Kada je u pitanju druga frizura, postupak je isti, samo ovog puta ne vezujete jedan visoki, već dva niska repa. Podelite kosu ravnomerno i podelite svaki rep na jednake delove. Vežite ih i spremni ste za izlazak.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Treća frizura zahteva najmanje truda, ali će vam biti potrebna marama. Prvo vežite rep običnom gumicom, a zatim uzmite maramu koja se slaže uz vašu modnu kombinaciju i vežite maramu preko gumice. Postoje i gumice za kosu koje imaju nastavak u vidu marame, pa možete koristiti i samo njih.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još