DEJAN NIJE UTICAO NA MENE, DUGO SAM TO ŽELELA: Aleksandra Nikolić iskreno o drastičnoj transformaciji izgleda (VIDEO)

Učesnica pete sezone rijaliti programa "Zadruga" Aleksandra Nikolić nakon napuštanja imanja u Šimanovcima skinula je nadograđenu kosu i korigovala svoje usne.

Nedavno si se odlučila na drastične promene što se tiče fizičkog izgleda, a vidimo i da su usne daleko manje nego što su bile. Zašto si se odlučila na takav korak?

- Topila sam usta, nisam potpuno sve vadila, to planiram kada se vratim sa odmora. Dugo sam to želela da promenim, dosta se lepše osećam. Dejan nije uticao na sve to, sama sam odlučila, ali dugo nisam imala priliku to da uradim, ali mi je svakako pružio podršku. Za sada je ovo dovoljno, ne bih ništa menjala.

Mnogo se spekuliše o tome da uskoro postajete roditelji, koji je tvoj stav o tome?

Za sada ne radimo na tome, mislimo da je prerano za tako nešto. Prvo treba mi da se ostvarimo pa onda da radimo na bebi, jer deca nisu mala stvar.

Miki Đuričić je prilikom svog gostovanja u emisiji "Narod pita" bio surov u komentarima kada je tvoja i Dejanova veza u pitanju, a izneo je i razne optužbe na tvoj račun. Kako komentarišeš to?

- Šta da ti kažem. Ne shvatam to pljuvanje mene, nisam ispratila ništa jer me ne zanima. Mislim da treba da bude zadovoljan svojim životom jer, kako on kaže, ima divan život i zašto bi se opterećivao mnome? Očigledno ima neke probleme, pa hajde na Aleksandru...

Da li si zadovoljna Dejanovim gostovanjem u emisiji "Narod pita"?

- Jesam, bio je fenomenalan kao i uvek! U njegovom stilu je proteklo sve! Bio je lep, pametan, briljirao je.

Izvor: Pink.rs
Foto: alex_mima/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.