DOBRO ĆE UNOVČITI PRELJUBU I RAZVOD: Dalila Dragojević zaradiće 150.000 evra u "Zadruzi 6"

Dalila Dragojević useliće se u Belu kuću početkom septembra, a za učešće u najgledanijem rijalitiju obezbedila je sebi pozamašnu svotu novca.

Naime, kako izvor blizak produkciji otkriva, Dalila je potpisala ugovor vredan 150.000 evra.

Izvor je otkrio kakav će biti Dalilin honorar u narednoj sezoni "Zadruge":

- Dalila ovog puta ide na pobedu u "Zadruzi". Ugovor će joj sada biti drugačiji, dobiće veći honorar od onog u prethodnoj sezoni. Ipak je ona sad u žiži interesovanja javnosti, rešila je da to iskoristi - navodi izvor.

- Navikla je da je pred kamerama non-stop, pa čak i sad, kad nije u rijalitiju, stalno se snima, daje intervjue, jednostavno ne ume da živi bez toga. Ograničen prostor u rijalitiju joj nije problem, navikla je na takve uslove tokom učestvovanja u više rijalitija - dodaje izvor i konačno otkriva o kojoj se cifri radi.

- Dalila je svesna činjenice da će vrlo verovatno u "Zadrugu 6" ući i njen bivši dečko Filip Car, koji je trenutno u pregovorima sa čelnicima ružičaste televizije, pa je stoga tražila da dobije honorar od 150.000 evra. Zna i sama da ako uđe i Filip, da će njihove svađe biti gotovo svakodnevne, te je rešila da skupo naplati sve ono kroz šta će proći.

Takođe Dalila je mislila na sve. U "Zadruzi 5" je imala toliko mnogo kazni koje je morala da plati, tako da je na njih mislila i kada je predložila sumu od 150.000 evra.

Izvor takođe otkriva da su za "Zadrugu 6" pozive dobili i Dalilini roditelji:

- Poziv za "Zadrugu" su pored Dalile dobili i njeni roditelji Emina i Huso Mujić, na šta je Dalila umalo dobila nervni slom kada je čula. Ona se striktno protivi tome da bilo ko od njenih roditelja uđe u "Zadrugu", jer verovatno onda ne bi smela da radi sve što je radila do sada.

Huso se i dalje predomišlja, a Emina je u startu odustala jer želi da ispuni želje svoje ćerke. Dalila joj je takođe zabranila da se oglašava za medije i da daje bilo kakve komentare na društvenim mrežama dok je ona u "Zadruzi 6".

Podsetimo, u jednoj svađi sa Filipom Carem u prošloj sezoni, dotakli su se teme honorara, što je inače strogo zabranjeno i smatra se kršenjem pravila.

- Ti ćeš uzeti 100.000, ti si sebi pogodila 2.500 evra nedeljno - rekao je Filip Dalili.

- Više od 100.000, evo, kad moram da ti kažem - odgovorila mu je ona.

Podsetimo, Dalila na početku "Zadruge 5" postigla dogovor sa čelnicima "Pinka" da za 10 meseci zaradi ukupno 60.000 evra, međutim, kako je njen odnos sa bivšim mužem Dejanom Dragojevićem, ali i sa bivšim dečkom Filipom Carem bio glavna tema svih domaćih medija, ali i tema koja je bila dominantna tokom celog rijalitija, njen honorar se iz meseca u mesec povećavao.

Do sada nije poznato koliko novca je Dalila morala da iskešira na kazne koje je dobila u rijalitiju zbog kršenja pravila, ali joj je svakako ostala pozamašna cifra, a pored toga dobila je i montažnu kuću čiju lokaciju može da izabere sama.

Izvor: Kurir.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.